Bio kozí ghí
Ušetřete s těmito balíčky
-
Je to nejlepší ghí, jaké jsem kdy jedl. doporučuji na 100 %.
Es el mejor Ghee que he comido . Lo recomiendo al 100%.
Přeloženo z naturitas.es
Zobrazit originál -
Má velmi zvláštní chuť, kterou miluji. používám ho občas jako náhradu másla na topinky. také jsem ho použil na pečení masa v troubě, protože vydrží vysoké teploty.
Tiene un sabor muy peculiar que me encanta. Lo uso esporádicamente en sustitución de la mantequilla en tostadas. También lo he usado para cocinar carne al horno, puesto que resiste altas temperaturas.
Přeloženo z naturitas.es
Zobrazit originál -
Daroval jsem to kamarádce, která běžně používá hovězí ghí a moc se jí to líbilo. netušila, že existuje kozí ghí. skutečný objev pro chuťové pohárky.
Se lo regalé a una amiga consumidora habitual de ghee de vaca y le encantó. No sabía que existía el ghee de cabra. Todo un descubrimiento para el paladar
Přeloženo z naturitas.es
Zobrazit originál
Bio kozí ghí recenzí
Na základě 98 recenze
-
5 hvězdy92
-
4 hvězdy5
-
3 hvězdy0
-
2 hvězdy1
-
1 hvězda0
Popis
Co je to Bio kozí ghí od Naturitas?
Ghí je přírodní univerzální tuk na vaření, který pochází z indické ajurvédy. Má teplotu kouře 250 °C, což překonává všechny oleje určené k vaření, proto je kozí ghí vynikající na smažení a pečení. Ghí navíc prohlubuje a intenzivně zvyšuje chuť potravin. Můžete ho mazat na tousty, s marmeládou, medem nebo čímkoliv, co máte rádi. Náš ghí je také vhodný pro ajurvédské použití.
Původ kozího ghí je z koz krmených trávou a trávou uskladněnou během zimy.
Bio produkt, bez lepku, bez laktózy, keto.
Vlastnosti a přínosy ghí
- Podporuje trávení.
- Má mírně projímavý účinek.
- Chrání kardiovaskulární zdraví.
- Je antioxidant.
- Chrání sliznice.
Indikace
Produkt je pasterizovaný.
Způsob užívání
Můžete ho mazat na tousty, s marmeládou, medem nebo čímkoliv, co máte rádi. Má teplotu kouře 250 °C, což překonává všechny oleje určené k vaření, proto je kozí ghí vynikající na smažení a pečení. Náš ghí je také vhodný pro ajurvédské použití.
Upozornění
Alergeny: Ghí z kozího másla
Podmínky skladování
Uchovávejte na chladném a suchém místě. Po použití dobře uzavřete obal. Uchovávejte při teplotě nižší než 25 °C. Uchovávejte mimo světlo.
Textura a vzhled ghí se mohou přirozeně měnit v závislosti na změnách teploty, proto se doporučuje skladovat na chladném místě.
Ingredience
Bio ghí z kozího másla (100 %)
Tato informace se může měnit. Konzultujte obal produktu.
Certifikát
NL-BIO-01 EU zemědělství
Nutriční tabulka
-
Pro
-
Energetická hodnota895 Kcal
-
Tuky / lipidy99.5 G
-
Nasycené mastné kyseliny53 G
-
Sacharidy / uhlohydráty0.5 G
-
Cukry0.5 G
-
Bílkoviny0.5 G
-
Sůl0.5 G
Specifikace
-
K tomuto článku zatím nejsou žádné otázky.
Otázky a odpovědi
Zeptejte se na tento článek a dostanete odpověď od velké komunity Naturlovers.
Pokud ho nevidíte, zkontrolujte složku nevyžádané pošty (spam), mohl být označen jako spam.