Bio mugi miso
Ušetřete s těmito balíčky
-
Lahůdka na přípravu polévky.
Uma delícia para fazer sopa.
Přeloženo z naturitas.pt
Zobrazit originál -
Miso má vynikající blahodárné vlastnosti pro organismus a je antiradiační.
El miso tiene excelentes propiedades beneficiosas para el organismo y es anti radiactivo.
Přeloženo z naturitas.es
Zobrazit originál -
Nevěděl jsem, že to přijde v tomto balení, ale je to velmi praktické
No sabia q vendria en esta presentacion, pero es muy practica
Přeloženo z naturitas.es
Zobrazit originál -
Dobrý probiotikum. vždy ho přidávám do kostního vývaru
Buen probiótico. Lo añado siempre al caldo de huesos
Přeloženo z naturitas.es
Zobrazit originál
Bio mugi miso recenzí
Na základě 23 recenze
-
5 hvězdy21
-
4 hvězdy2
-
3 hvězdy0
-
2 hvězdy0
-
1 hvězda0
Popis
Mugi Miso Bio od Terrasana se skládá z bio sóji a ječmene. Lahodná chuť je výsledkem tradičního výrobního procesu a dlouhého fermentačního období trvajícího 12–18 měsíců. Je vhodné jej používat jako náhradu za bujónovou kostku ve woku a dušených pokrmech nebo jako základ pro omáčky a marinády.
Indikace
Pasírovaný produkt.
Způsob užívání
Doporučuje se používat k ochucení polévek, omáček, zeleniny, masa a ryb.
Ingredience
Semena soji*, ječmene*, voda, mořská sůl, ferment koji.
*Z ekologického zemědělství.
Tato informace může být změněna. Konzultujte obal produktu.
Certifikát
JP-BIO-154 Zemědělství mimo EU.
Nutriční tabulka
-
Pro
-
Energetická hodnota145 Kcal
-
Tuky / lipidy5.6 G
-
Nasycené mastné kyseliny0.7 G
-
Sacharidy / uhlohydráty9.5 G
-
Cukry5.6 G
-
Dietní vláknina5.1 G
-
Bílkoviny11.6 G
-
Sůl11.5 G
Specifikace
-
K tomuto článku zatím nejsou žádné otázky.
Otázky a odpovědi
Zeptejte se na tento článek a dostanete odpověď od velké komunity Naturlovers.
Pokud ho nevidíte, zkontrolujte složku nevyžádané pošty (spam), mohl být označen jako spam.