Bio mugi miso
Ušetřete s těmito balíčky
-
Dobrý probiotikum. vždy ho přidávám do kostního vývaru
Buen probiótico. Lo añado siempre al caldo de huesos
Přeloženo z naturitas.es
Zobrazit originál -
Tento mugi miso je dobrý, když chci udělat recept, který nemá příliš chuť po fermentaci, používám tento místo shiro miso.
Este mugi mismo está bueno, cuando quiero hacer una receta que no tenga mucho sabor a fermentado, uso este, en lugar del shiro miso.
Přeloženo z naturitas.es
Zobrazit originál
Bio mugi miso recenzí
Na základě 23 recenze
-
5 hvězdy21
-
4 hvězdy2
-
3 hvězdy0
-
2 hvězdy0
-
1 hvězda0
Popis
Mugi Miso Bio od Terrasana se skládá z bio sóji a ječmene. Lahodná chuť je výsledkem tradičního výrobního procesu a dlouhého fermentačního období trvajícího 12–18 měsíců. Je vhodné jej používat jako náhradu za bujónovou kostku ve woku a dušených pokrmech nebo jako základ pro omáčky a marinády.
Indikace
Pasírovaný produkt.
Způsob užívání
Doporučuje se používat k ochucení polévek, omáček, zeleniny, masa a ryb.
Ingredience
Semena soji*, ječmene*, voda, mořská sůl, ferment koji.
*Z ekologického zemědělství.
Tato informace může být změněna. Konzultujte obal produktu.
Certifikát
JP-BIO-154 Zemědělství mimo EU.
Nutriční tabulka
-
Pro
-
Energetická hodnota145 Kcal
-
Tuky / lipidy5.6 G
-
Nasycené mastné kyseliny0.7 G
-
Sacharidy / uhlohydráty9.5 G
-
Cukry5.6 G
-
Dietní vláknina5.1 G
-
Bílkoviny11.6 G
-
Sůl11.5 G
Specifikace
-
K tomuto článku zatím nejsou žádné otázky.
Otázky a odpovědi
Zeptejte se na tento článek a dostanete odpověď od velké komunity Naturlovers.
Pokud ho nevidíte, zkontrolujte složku nevyžádané pošty (spam), mohl být označen jako spam.