Bio přepuštěné kozí máslo ghee
Ušetřete s těmito balíčky
-
Miluji chuť a texturu. používám na tyčinky a přípravu jídel.
Adoro o sabor e a textura. Uso para barra e confecionar pratos.
Přeloženo z naturitas.pt
Zobrazit originál -
Používám to na natírání pohankového chleba nebo na topinky. má jemnou a příjemnou chuť
Lo uso para untar en el pan de trigo sarraceno o para las tostadas. Tiene un sabor suave y agradable
Přeloženo z naturitas.es
Zobrazit originál
Bio přepuštěné kozí máslo ghee recenzí
Na základě 3 recenze
-
5 hvězdy3
-
4 hvězdy0
-
3 hvězdy0
-
2 hvězdy0
-
1 hvězda0
Popis
Klarifikované máslo z kozího mléka Ghee je produkt vyrobený z kozího mléka. Jedná se o klarifikované máslo, také známé jako ghee, které se získává odstraněním tekuté části másla a ponecháním pouze pevného tuku.
Způsob užívání
Doporučuje se používat podle chuti spotřebitele. Lze použít k vaření nebo smažení při vysokých teplotách, protože má vysoký kouřový bod a snadno se nespálí. Lze jej také použít při přípravě dezertů nebo jako pomazánku.
Ingredience
Bezvodý mléčný tuk z kozího mléka*
(*) Z ekologického zemědělství.
Tato informace může být změněna. Konzultujte obal produktu.
Certifikát
ES-CT-AE
Nutriční tabulka
-
Pro
-
Energetická hodnota884 Kcal
-
Tuky / lipidy99.7 G
-
Nasycené mastné kyseliny75.3 G
-
Sacharidy / uhlohydrátyG
-
CukryG
-
Dietní vlákninaG
-
BílkovinyG
-
Sůl0.01 G
Specifikace
-
K tomuto článku zatím nejsou žádné otázky.
Otázky a odpovědi
Zeptejte se na tento článek a dostanete odpověď od velké komunity Naturlovers.
Pokud ho nevidíte, zkontrolujte složku nevyžádané pošty (spam), mohl být označen jako spam.