Celnat
Bio rýžové miso
333,08 Kč
Potřebujete pomoc?

Bio rýžové miso

400 G
Recenze obchodu (4,70 / 5) VYNIKAJÍCÍ
Je to miso, které je součástí každodenní stravy Japonců. Rýžové miso je pasta získaná fermentací sóji a rýže po dobu jednoho roku
Zobrazit popis
333,08 Kč
832.70 CZK/Kg
Skladem
Kupte si to dnes a obdržíte od
Nemůžeme potvrdit datum doručení zásilky. Kontaktujte nás pro více informací.

Věrnostní body

Zakoupením tohoto produktu můžete při své další objednávce získat až

bodů = sleva

Jak to funguje?

Naturitas Club Získejte body za každý nákup Objednejte si a za každou utracenou libru získáte 5 slevových bodů. Nákup za 5 Kč = 1 bod

Naturitas Club Získejte další body za další akce Vyplňte svůj profil, přihlaste se k odběru našeho newsletteru nebo ohodnoťte produkty, které jste si objednali. Za každou akci získáte až 50 bodů

Naturitas Club Uplatněte své body při další objednávce A... získejte automatickou slevu po dokončení objednávky! 100 bodů: sleva 5 Kč

Recenze obchodu (4,70 / 5) VYNIKAJÍCÍ
  • Bezpečná platba pomocí:

    • visa
    • mastercard
    • maestro
    • paypal
    • klarna
    • google play
    • apple pay

Vrácení zboží

DProdukt můžete vrátit, pokud nebyl použit a je v originálním balení, do 14 dnů od potvrzeného data doručení objednávky.

Vysvětlíme vám krok za krokem, jak funguje vrácení objednávek:

  1. Kontaktujte prosím naše oddělení zákaznických služeb a uveďte číslo objednávky.
  2. Zabalte a připravte balík.
  3. Doručte balík dopravci.
  4. Počkejte na vrácení peněz na vámi zvolenou platební metodu.

Jak mohu požádat o vrácení peněz?

  1. Publikováno 05.11.19

    Výjimečná kvalita produktu.

    Calidad de producto excepcional.

    Přeloženo z naturitas.es

    Zobrazit originál

Bio rýžové miso recenzí

Na základě 1 recenze

  1. 5 hvězdy
    1
  2. 4 hvězdy
    0
  3. 3 hvězdy
    0
  4. 2 hvězdy
    0
  5. 1 hvězda
    0

Popis

recenze (1)

Otázky a odpovědi (0)

Popis

Je to miso, které je součástí každodenní stravy Japonců. Rýžové miso je pasta získaná fermentací sóji a rýže po dobu jednoho roku

Indikace

Je to ušlechtilá a ceněná potravina jak pro svou chuť, tak pro svou výživovou hodnotu a přínosy pro organismus. V makrobiotické kuchyni se miso používá téměř denně k přípravě miso polévky a mnoha dalších pokrmů. Díky své poměrně slané chuti může být použito místo soli k ochucení obilovin, luštěnin, polévek

Způsob užívání

Doporučuje se ředit v troše vlažné vody. Nalijte na zeleninu, obiloviny nebo polévky pro dochucení (slanou chuť). Rýžové miso vám také umožňuje připravit tradiční japonskou miso polévku. Miso se používá k přípravě omáček, pomazánek (výborně se hodí s tahini, sezamovou pastou) a chutných šťáv k doprovodu vašich jídel, ale také salátů. Je lepší přidat ho na konci vaření a nevařit (nepřivádět k varu), aby se zachovaly enzymy

Upozornění

Nevyvařujte, aby se zachovaly enzymy

Podmínky skladování

Uchovávejte mimo světlo, na chladném a suchém místě po otevření

Ingredience

Sója *, celozrnná rýže *, mořská sůl, voda, ferment: Koji Aspergillus Oryzae

* z ekologického zemědělství

 

Tato informace se může měnit. Konzultujte obal produktu.

Certifikát

FR-BIO-001

SKU: LP-0016646
BSKJD3NZM63,BSKJOYPAQLV

Nutriční tabulka

  • Pro
  • Energetická hodnota
    162 Kcal
  • Tuky / lipidy
    6.7 G
  • Nasycené mastné kyseliny
    0 G
  • Sacharidy / uhlohydráty
    10.5 G
  • Cukry
    7.1 G
  • Dietní vláknina
    6.7 G
  • Bílkoviny
    11.5 G
  • Sůl
    9.7 G

Specifikace

  1. K tomuto článku zatím nejsou žádné otázky.

Otázky a odpovědi

Zeptejte se na tento článek a dostanete odpověď od velké komunity Naturlovers.