Bio rýžové miso
Ušetřete s těmito balíčky
-
Výjimečná kvalita produktu.
Calidad de producto excepcional.
Přeloženo z naturitas.es
Zobrazit originál
Bio rýžové miso recenzí
Na základě 1 recenze
-
5 hvězdy1
-
4 hvězdy0
-
3 hvězdy0
-
2 hvězdy0
-
1 hvězda0
Popis
Je to miso, které je součástí každodenní stravy Japonců. Rýžové miso je pasta získaná fermentací sóji a rýže po dobu jednoho roku
Indikace
Je to ušlechtilá a ceněná potravina jak pro svou chuť, tak pro svou výživovou hodnotu a přínosy pro organismus. V makrobiotické kuchyni se miso používá téměř denně k přípravě miso polévky a mnoha dalších pokrmů. Díky své poměrně slané chuti může být použito místo soli k ochucení obilovin, luštěnin, polévek
Způsob užívání
Doporučuje se ředit v troše vlažné vody. Nalijte na zeleninu, obiloviny nebo polévky pro dochucení (slanou chuť). Rýžové miso vám také umožňuje připravit tradiční japonskou miso polévku. Miso se používá k přípravě omáček, pomazánek (výborně se hodí s tahini, sezamovou pastou) a chutných šťáv k doprovodu vašich jídel, ale také salátů. Je lepší přidat ho na konci vaření a nevařit (nepřivádět k varu), aby se zachovaly enzymy
Upozornění
Nevyvařujte, aby se zachovaly enzymy
Podmínky skladování
Uchovávejte mimo světlo, na chladném a suchém místě po otevření
Ingredience
Sója *, celozrnná rýže *, mořská sůl, voda, ferment: Koji Aspergillus Oryzae
* z ekologického zemědělství
Tato informace se může měnit. Konzultujte obal produktu.
Certifikát
FR-BIO-001
Nutriční tabulka
-
Pro
-
Energetická hodnota162 Kcal
-
Tuky / lipidy6.7 G
-
Nasycené mastné kyseliny0 G
-
Sacharidy / uhlohydráty10.5 G
-
Cukry7.1 G
-
Dietní vláknina6.7 G
-
Bílkoviny11.5 G
-
Sůl9.7 G
Specifikace
-
K tomuto článku zatím nejsou žádné otázky.
Otázky a odpovědi
Zeptejte se na tento článek a dostanete odpověď od velké komunity Naturlovers.
Pokud ho nevidíte, zkontrolujte složku nevyžádané pošty (spam), mohl být označen jako spam.