Bio shoyu kagisa
Ušetřete s těmito balíčky
Popis
Shoyu Kagisa Bio de La Finestra sul Cielo je sójová omáčka vyrobená podle nejlepší tradiční metody, tedy fermentovaná po dobu 18 měsíců v dřevěném sudu.
Indikace
Ideální pro recepty na bázi obilovin, luštěnin, zeleniny a mořských řas.
Způsob užívání
Doporučuje se konzumovat dle chuti spotřebitele
Upozornění
Může obsahovat stopy lepk.
Podmínky skladování
Tento produkt je pasterizován.
Ingredience
Na 100 ml:
Sója (19 %), Pšenice (16 %), Voda, Mořská sůl, Ekologická sója, Spory koji, Ekologická pšenice.
Tato informace může být změněna. Konzultujte obal produktu.
Certifikát
IT-BIO-014 Zemědělství MIMO EU
Nutriční tabulka
-
Pro
-
Energetická hodnota62 Kcal
-
Tuky / lipidy0.1 G
-
Nasycené mastné kyseliny0 G
-
Sacharidy / uhlohydráty6.9 G
-
Dietní vláknina0.7 G
-
Bílkoviny0 G
-
Sodík4.9 G
Specifikace
-
K tomuto článku zatím nejsou žádné otázky.
Otázky a odpovědi
Zeptejte se na tento článek a dostanete odpověď od velké komunity Naturlovers.
Pokud ho nevidíte, zkontrolujte složku nevyžádané pošty (spam), mohl být označen jako spam.