Bio tamari shoyu sójová omáčka
-
Používám ho k dochucení všech jídel z prosa, pyré, salátů místo soli. má příjemnou chuť a vyhovuje mi.
LO UTILIZO PARA ADEREZAR TODOS LOS PLATOS DE MIJO, PURES, ENSALADAS EN VEZ DE LA SAL. TIENE SABOR AGRADABLE Y ME SIENTA BIEN.
Přeloženo z naturitas.es
Zobrazit originál -
Přidávám to do všeho, protože pomáhá ochutit jídla
Le añado a todo ya que ayuda a sazonar los platos
Přeloženo z naturitas.es
Zobrazit originál
Bio tamari shoyu sójová omáčka recenzí
Na základě 2 recenze
-
5 hvězdy1
-
4 hvězdy1
-
3 hvězdy0
-
2 hvězdy0
-
1 hvězda0
Popis
Bio tamari shoyu sójová omáčka od Mimasa je vyrobena z (ekologické netransgenní sóji, celozrnné pšenice, vody, mořské soli a semínek koji), ale její proces fermentace byl zrychlen kontrolovaným teplem, takže je produkt připraven během jednoho týdne. Konečným výsledkem je sójová omáčka.
Indikace
Obsahuje 9 esenciálních aminokyselin a kyselinu octovou, která zabraňuje kontaminaci a pomáhá překonat únavu těla. Také pomáhá našemu trávicímu systému, sterilizuje nás proti organismům škodlivým pro naše zdraví a může pomoci okyselit jiné potraviny.
Způsob užívání
Doporučuje se přidat malé množství sójové omáčky (ekvivalent jedné kávové lžičky na osobu) pro zvýraznění chuti pokrmu. Při vaření masa nebo ryb lze použít jako náhradu oleje, i když v větším množství než olej.
Ingredience
Tamari-šoja, sója
Tato informace se může změnit. Podívejte se na obal produktu.
Certifikát
Es-eco-019-ctNutriční tabulka
-
Pro
-
Energetická hodnota70 Kcal
-
Tuky / lipidy0.3 G
-
Sacharidy / uhlohydráty8.7 G
-
Cukry2 G
-
Bílkoviny8 G
-
Sůl5.17 G
-
Sodík5.5 G
Specifikace
-
K tomuto článku zatím nejsou žádné otázky.
Otázky a odpovědi
Zeptejte se na tento článek a dostanete odpověď od velké komunity Naturlovers.
Pokud ho nevidíte, zkontrolujte složku nevyžádané pošty (spam), mohl být označen jako spam.