Mimasa
Bio tamari sójová omáčka
221,96 Kč
Potřebujete pomoc?

Bio tamari sójová omáčka

250 Ml
Recenze obchodu (4,70 / 5) VYNIKAJÍCÍ
Bio Tamari sójová omáčka Mimasa je fermentovaná sójová omáčka se solí a vodou, bez pšenice, vyráběná v prefektuře Aichi (středozápad Japonska).
Zobrazit popis
221,96 Kč
887.84 CZK/L
Skladem
Kupte si to dnes a obdržíte od
Nemůžeme potvrdit datum doručení zásilky. Kontaktujte nás pro více informací.

Věrnostní body

Zakoupením tohoto produktu můžete při své další objednávce získat až

bodů = sleva

Jak to funguje?

Naturitas Club Získejte body za každý nákup Objednejte si a za každou utracenou libru získáte 5 slevových bodů. Nákup za 5 Kč = 1 bod

Naturitas Club Získejte další body za další akce Vyplňte svůj profil, přihlaste se k odběru našeho newsletteru nebo ohodnoťte produkty, které jste si objednali. Za každou akci získáte až 50 bodů

Naturitas Club Uplatněte své body při další objednávce A... získejte automatickou slevu po dokončení objednávky! 100 bodů: sleva 5 Kč

Recenze obchodu (4,70 / 5) VYNIKAJÍCÍ
  • Bezpečná platba pomocí:

    • visa
    • mastercard
    • maestro
    • paypal
    • klarna
    • google play
    • apple pay

Vrácení zboží

DProdukt můžete vrátit, pokud nebyl použit a je v originálním balení, do 14 dnů od potvrzeného data doručení objednávky.

Vysvětlíme vám krok za krokem, jak funguje vrácení objednávek:

  1. Kontaktujte prosím naše oddělení zákaznických služeb a uveďte číslo objednávky.
  2. Zabalte a připravte balík.
  3. Doručte balík dopravci.
  4. Počkejte na vrácení peněz na vámi zvolenou platební metodu.

Jak mohu požádat o vrácení peněz?

Popis

Otázky a odpovědi (0)

Popis

Bio Tamari sójová omáčka Mimasa je fermentovaná sójová omáčka se solí a vodou, bez pšenice, vyráběná v prefektuře Aichi (středozápad Japonska).

Indikace

Tamari bez pšenice je vedlejší produkt miso. Vyrábí se z kapaliny, kterou sójová zrna uvolňují při fermentaci miso. Má silnější a jasnější, ale zároveň vynikající chuť a aroma a hustší konzistenci.

Mimasa prodává pouze tradičně vyráběné sójové omáčky, které jsou výsledkem procesu vedoucího k produktu výjimečné kvality a vůně. Při výrobě ekologického tamari od Mimasy se používají pouze suroviny nejvyšší kvality, bez chemikálií, a fermentace probíhá s respektem k časům (18 až 24 měsíců v cedrových sudech) a mistrovství předávanému z generace na generaci.

Tamari se získává fermentačním procesem, kdy se používají celá sójová zrna, ke kterým se přidává voda a sůl.

Stejné enzymy, které působí na sóju během fermentace, se stávají důležitými a aktivními trávicími činiteli, když vstoupí do lidského těla. Kromě svých inherentních trávicích vlastností tamari také stimuluje sekreci trávicích šťáv v žaludku. Protože enzymy tamari jsou organické látky přímo vzniklé tradičními fermentačními procesy, nejsou přítomny v komerčně vyráběných sójových omáčkách.

Způsob užívání

Doporučuje se používat bio tamari sójovou omáčku k dochucení podle chuti v různých receptech, protože dobře ladí s širokou škálou ingrediencí. Několik kapek ekologického tamari od Mimasa přidaných při vaření masa a ryb jim dodá jedinečnou chuť. Mohou ji konzumovat i osoby dodržující bezlepkovou dietu.

Podmínky skladování

Uchovávejte při pokojové teplotě na chladném a suchém místě.

Ingredience

Bio Tamari sójová omáčka.

 

Tato informace se může změnit. Zkontrolujte obal produktu.

Certifikát

ES-ECO-019-CT

SKU: LP-0044568
B9URMVTH85T

Nutriční tabulka

  • Pro
  • Energetická hodnota
    83 Kcal
  • Sacharidy / uhlohydráty
    7.2 G
  • Cukry
    0.5 G
  • Bílkoviny
    14 G
  • Sůl
    5.17 G

Specifikace

  1. K tomuto článku zatím nejsou žádné otázky.

Otázky a odpovědi

Zeptejte se na tento článek a dostanete odpověď od velké komunity Naturlovers.