Bio tamari sójová omáčka
Ušetřete s těmito balíčky
-
Používám to k ochucení jakéhokoli připraveného jídla, dává všemu příjemnou chuť.
LO UTILIZO PARA SAZONAR CUALQUIER PLATO PREPARADO, LE DA UN SABOR AGRADABLE A TODO.
Přeloženo z naturitas.es
Zobrazit originál -
Vynikající hodnocení doporučuji
EXCELENTE Valoración recommend
Přeloženo z naturitas.es
Zobrazit originál -
Aby se nezměnila jeho fermentace, vynikající chuť a kvalita je znát na patře nebo kdekoliv jinde.
Que no cambie su fermentación, estupendo sabor y se nota la calidad en el paladar o donde sea.
Přeloženo z naturitas.es
Zobrazit originál -
K doplnění a oživení téměř všech jídel.
PARA ACOMPAÑAR Y DAR ALEGRIA A CASI TODAS LAS COMIDAS.
Přeloženo z naturitas.es
Zobrazit originál
Bio tamari sójová omáčka recenzí
Na základě 9 recenze
-
5 hvězdy8
-
4 hvězdy1
-
3 hvězdy0
-
2 hvězdy0
-
1 hvězda0
Popis
Bio Tamari sójová omáčka Mimasa je fermentovaná sójová omáčka se solí a vodou, bez pšenice, vyráběná v prefektuře Aichi (středozápad Japonska).
Indikace
Tamari bez pšenice je vedlejší produkt miso. Vyrábí se z kapaliny, kterou sójová zrna uvolňují při fermentaci miso. Má silnější a jasnější, ale zároveň vynikající chuť a aroma a hustší konzistenci.
Mimasa prodává pouze tradičně vyráběné sójové omáčky, které jsou výsledkem procesu vedoucího k produktu výjimečné kvality a vůně. Při výrobě ekologického tamari od Mimasy se používají pouze suroviny nejvyšší kvality, bez chemikálií, a fermentace probíhá s respektem k časům (18 až 24 měsíců v cedrových sudech) a mistrovství předávanému z generace na generaci.
Tamari se získává fermentačním procesem, kdy se používají celá sójová zrna, ke kterým se přidává voda a sůl.
Stejné enzymy, které působí na sóju během fermentace, se stávají důležitými a aktivními trávicími činiteli, když vstoupí do lidského těla. Kromě svých inherentních trávicích vlastností tamari také stimuluje sekreci trávicích šťáv v žaludku. Protože enzymy tamari jsou organické látky přímo vzniklé tradičními fermentačními procesy, nejsou přítomny v komerčně vyráběných sójových omáčkách.
Způsob užívání
Doporučuje se používat bio tamari sójovou omáčku k dochucení podle chuti v různých receptech, protože dobře ladí s širokou škálou ingrediencí. Několik kapek ekologického tamari od Mimasa přidaných při vaření masa a ryb jim dodá jedinečnou chuť. Mohou ji konzumovat i osoby dodržující bezlepkovou dietu.
Podmínky skladování
Uchovávejte při pokojové teplotě na chladném a suchém místě.
Ingredience
Bio Tamari sójová omáčka.
Tato informace se může změnit. Zkontrolujte obal produktu.
Certifikát
ES-ECO-019-CT
Nutriční tabulka
-
Pro
-
Energetická hodnota83 Kcal
-
Sacharidy / uhlohydráty7.2 G
-
Cukry0.5 G
-
Bílkoviny14 G
-
Sůl5.17 G
Specifikace
-
K tomuto článku zatím nejsou žádné otázky.
Otázky a odpovědi
Zeptejte se na tento článek a dostanete odpověď od velké komunity Naturlovers.
Pokud ho nevidíte, zkontrolujte složku nevyžádané pošty (spam), mohl být označen jako spam.