Biologické nepasterizované ječmenné miso
Ušetřete s těmito balíčky
-
Miluji to, je to produkt velmi dobré kvality, cítím, že prospívá zdraví mého těla i mysli
Me encanta, es un producto de muy buena cálida siento que beneficia a la salud de mi cuerpo y mente
Přeloženo z naturitas.es
Zobrazit originál -
Nepasterizované ječmenné miso, je to perfektní
Du miso d'orge non pasteurisé, c'est parfait
Přeloženo z naturitas.fr
Zobrazit originál -
Produkt vynikající kvality.
doporučuji!Produit d'excellente qualité. à conseiller !
Přeloženo z naturitas.fr
Zobrazit originál -
Ze všech miso se domnívám, že tento je nejlepší
De tout les miso je trouve que celui-ci est le meilleur
Přeloženo z naturitas.fr
Zobrazit originál
Biologické nepasterizované ječmenné miso recenzí
Na základě 4 recenze
-
5 hvězdy4
-
4 hvězdy0
-
3 hvězdy0
-
2 hvězdy0
-
1 hvězda0
Popis
Bio nepasterizované ječné miso je pasta získaná fermentací sóji a ječmene po dobu jednoho roku. Je to vznešená a ceněná potravina jak pro svou chuť, tak pro svou nutriční hodnotu a přínosy pro organismus.
Způsob užívání
Doporučuje se ředit v troše vlažné vody. Nalijte na zeleninu, obiloviny nebo polévky pro dochucení (slanou chuť). Ječné miso vám také umožní připravit tradiční japonskou miso polévku.
Podmínky skladování
Uchovávejte na chladném a suchém místě.
Ingredience
Sója *, celozrnná rýže *, mořská sůl, voda, ferment: Koji Aspergillus Oryzae.
(*) Z ekologického zemědělství.
Tato informace se může měnit. Konzultujte obal produktu.
Nutriční tabulka
-
Pro
-
Energetická hodnota145 Kcal
-
Tuky / lipidy5.6 G
-
Nasycené mastné kyseliny0.7 G
-
Sacharidy / uhlohydráty9.5 G
-
Cukry5.6 G
-
Dietní vláknina6.7 G
-
Bílkoviny12 G
-
Sůl11 G
Specifikace
-
K tomuto článku zatím nejsou žádné otázky.
Otázky a odpovědi
Zeptejte se na tento článek a dostanete odpověď od velké komunity Naturlovers.
Pokud ho nevidíte, zkontrolujte složku nevyžádané pošty (spam), mohl být označen jako spam.