Mimasa
Genmai miso
305,84 Kč

9 Kusů skladem

Potřebujete pomoc?

Genmai miso

400 G
Recenze obchodu (4,70 / 5) VYNIKAJÍCÍ
Genmai miso od Mimasa je pasta vyrobená ze sóji a celozrnné rýže. Fermentuje se podle tradičních staletých metod v cedrových sudech při pokojové teplotě.
Zobrazit popis
305,84 Kč
764.60 CZK/Kg
Skladem
Kupte si to dnes a obdržíte od
Nemůžeme potvrdit datum doručení zásilky. Kontaktujte nás pro více informací.

Věrnostní body

Zakoupením tohoto produktu můžete při své další objednávce získat až

bodů = sleva

Jak to funguje?

Naturitas Club Získejte body za každý nákup Objednejte si a za každou utracenou libru získáte 5 slevových bodů. Nákup za 5 Kč = 1 bod

Naturitas Club Získejte další body za další akce Vyplňte svůj profil, přihlaste se k odběru našeho newsletteru nebo ohodnoťte produkty, které jste si objednali. Za každou akci získáte až 50 bodů

Naturitas Club Uplatněte své body při další objednávce A... získejte automatickou slevu po dokončení objednávky! 100 bodů: sleva 5 Kč

9 Kusů skladem

Recenze obchodu (4,70 / 5) VYNIKAJÍCÍ
  • Bezpečná platba pomocí:

    • visa
    • mastercard
    • maestro
    • paypal
    • klarna
    • google play
    • apple pay

Vrácení zboží

DProdukt můžete vrátit, pokud nebyl použit a je v originálním balení, do 14 dnů od potvrzeného data doručení objednávky.

Vysvětlíme vám krok za krokem, jak funguje vrácení objednávek:

  1. Kontaktujte prosím naše oddělení zákaznických služeb a uveďte číslo objednávky.
  2. Zabalte a připravte balík.
  3. Doručte balík dopravci.
  4. Počkejte na vrácení peněz na vámi zvolenou platební metodu.

Jak mohu požádat o vrácení peněz?

Popis

Otázky a odpovědi (0)

Popis

Genmai miso od Mimasa je pasta vyrobená ze sóji a celozrnné rýže. Fermentuje se podle tradičních staletých metod v cedrových sudech při pokojové teplotě.

Indikace

Výrobní proces je rozdělen do čtyř fází: první je příprava koji, potom příprava soji, dále proces smíchání koji se sojou a nakonec fermentace miso. Sója se připravuje mytím a namáčením. Její velikost se zvětší 2,2krát. Poté se napařuje, chladí a míchá s koji a mořskou solí. Celá směs se pak rozdrtí. Genmai miso od Mimasa fermentuje podle tradičních staletých metod v cedrových sudech při pokojové teplotě. Během fermentace se aktivují enzymy a mikroorganismy koji a aby se zabránilo oxidaci, na vrchol sudů se kladou těžké kameny, které drtí směs a oddělují pastu miso od vzduchu a urychlují fermentaci.

Způsob užívání

Doporučuje se jako koření do polévek, paštik, luštěnin a obilovin. Přidávejte raději na konci vaření pokrmu. Rozpusťte malou čajovou lžičku hatcho miso na porci v polévce nebo vývaru. Nechte pár minut odpočinout a podávejte. Také lze připravit lahodné paštiky smícháním s tahini a vodou nebo použít jako dochucovadlo do omáček. Je třeba mít na paměti, že není nutné přidávat sůl do hatcho miso, protože už je to koření se solí.

Podmínky skladování

Uchovávejte na chladném a suchém místě.

Ingredience

Zrna soji (60,86 %), celozrnná rýže (26,08 %), mořská sůl (11,30 %), voda (1,74 %), semeno koji (Aspergillus orizae) (0,02 %).

 

Tato informace se může změnit. Konzultujte obal produktu.

SKU: LP-0200486
2VFNKS5H

Nutriční tabulka

  • Pro
  • Energetická hodnota
    163 Kcal
  • Tuky / lipidy
    7 G
  • Nasycené mastné kyseliny
    0.9 G
  • Sacharidy / uhlohydráty
    9.1 G
  • Cukry
    8.2 G
  • Dietní vláknina
    7.7 G
  • Bílkoviny
    12.1 G
  • Sůl
    10.18 G
  • Sodík
    4.07 G

Specifikace

  1. K tomuto článku zatím nejsou žádné otázky.

Otázky a odpovědi

Zeptejte se na tento článek a dostanete odpověď od velké komunity Naturlovers.