Mimasa
Hatcho miso
403,61 Kč
Potřebujete pomoc?

Hatcho miso

400 G
Recenze obchodu (4,70 / 5) VYNIKAJÍCÍ
Hatcho miso od Mimasa je fermentovaná sójová pasta se semeny koji po dobu tří dlouhých let a s praženou ječnou moukou. Tento sójový miso obsahuje málo sacharidů a vysoké procento bílkovin.
Zobrazit popis
403,61 Kč
1009.02 CZK/Kg
Skladem
Kupte si to dnes a obdržíte od
Nemůžeme potvrdit datum doručení zásilky. Kontaktujte nás pro více informací.

Věrnostní body

Zakoupením tohoto produktu můžete při své další objednávce získat až

bodů = sleva

Jak to funguje?

Naturitas Club Získejte body za každý nákup Objednejte si a za každou utracenou libru získáte 5 slevových bodů. Nákup za 5 Kč = 1 bod

Naturitas Club Získejte další body za další akce Vyplňte svůj profil, přihlaste se k odběru našeho newsletteru nebo ohodnoťte produkty, které jste si objednali. Za každou akci získáte až 50 bodů

Naturitas Club Uplatněte své body při další objednávce A... získejte automatickou slevu po dokončení objednávky! 100 bodů: sleva 5 Kč

Recenze obchodu (4,70 / 5) VYNIKAJÍCÍ
  • Bezpečná platba pomocí:

    • visa
    • mastercard
    • maestro
    • paypal
    • klarna
    • google play
    • apple pay

Vrácení zboží

DProdukt můžete vrátit, pokud nebyl použit a je v originálním balení, do 14 dnů od potvrzeného data doručení objednávky.

Vysvětlíme vám krok za krokem, jak funguje vrácení objednávek:

  1. Kontaktujte prosím naše oddělení zákaznických služeb a uveďte číslo objednávky.
  2. Zabalte a připravte balík.
  3. Doručte balík dopravci.
  4. Počkejte na vrácení peněz na vámi zvolenou platební metodu.

Jak mohu požádat o vrácení peněz?

  1. Publikováno 24.11.24

    Dobrá chuť, ale do pokrmů je třeba dát málo, protože je trochu intenzivnější, dobrá textura, vydrží dlouho v lednici.

    Buen sabor,pero hay que echar poquito en los guisos por qué es algo más intenso,buena textura,dura mucho en el refrigerador.

    Přeloženo z naturitas.es

    Zobrazit originál

Hatcho miso recenzí

Na základě 1 recenze

  1. 5 hvězdy
    0
  2. 4 hvězdy
    1
  3. 3 hvězdy
    0
  4. 2 hvězdy
    0
  5. 1 hvězda
    0

Popis

recenze (1)

Otázky a odpovědi (0)

Popis

Hatcho miso od Mimasa je fermentovaná sójová pasta se semeny koji po dobu tří dlouhých let a s praženou ječnou moukou. Tento sójový miso obsahuje málo sacharidů a vysoké procento bílkovin.

Indikace

Proces výroby Hatcho Miso se dělí do čtyř kroků: první je příprava koji (Aspergillus oryzae), potom příprava sóji, proces smíchání koji se sójou a nakonec fermentace misa. Sója se připravuje jejím umytím a namáčením. Její velikost se zvětší 2,2krát. Poté se napaří, nechá vychladnout a smíchá se s koji a mořskou solí. Následně se celá směs rozdrtí.

Způsob užívání

Doporučuje se jako koření do polévek, paštik, luštěnin a obilovin. Přidávejte raději na konci vaření pokrmu. Rozpusťte jednu malou lžičku hatcho misa na porci v polévce nebo vývaru. Nechte pár minut odstát a podávejte. Také lze připravit lahodné paštiky smícháním s tahini a vodou, nebo použít jako zálivku do omáček. Je třeba vzít v úvahu, že není nutné přidávat sůl do hatcho misa, protože již obsahuje sůl jako koření.

Podmínky skladování

Uchovávejte na chladném a suchém místě.

Ingredience

Zrna sóji (58,24 %), voda (30,53 %), mořská sůl (10,78 %), pražená ječná mouka (0,45 %), semeno koji (Aspergillus oryzae) (0,01 %).

 

Tato informace se může měnit. Konzultujte obal produktu.

SKU: LP-0200487
RATE7XGK

Nutriční tabulka

  • Pro
  • Energetická hodnota
    209 Kcal
  • Tuky / lipidy
    6.6 G
  • Nasycené mastné kyseliny
    0.9 G
  • Sacharidy / uhlohydráty
    11.1 G
  • Cukry
    0.6 G
  • Dietní vláknina
    7.7 G
  • Bílkoviny
    22.4 G
  • Sůl
    9.48 G
  • Sodík
    3.79 G

Specifikace

  1. K tomuto článku zatím nejsou žádné otázky.

Otázky a odpovědi

Zeptejte se na tento článek a dostanete odpověď od velké komunity Naturlovers.