Hatcho miso
Ušetřete s těmito balíčky
-
Dobrá chuť, ale do pokrmů je třeba dát málo, protože je trochu intenzivnější, dobrá textura, vydrží dlouho v lednici.
Buen sabor,pero hay que echar poquito en los guisos por qué es algo más intenso,buena textura,dura mucho en el refrigerador.
Přeloženo z naturitas.es
Zobrazit originál
Hatcho miso recenzí
Na základě 1 recenze
-
5 hvězdy0
-
4 hvězdy1
-
3 hvězdy0
-
2 hvězdy0
-
1 hvězda0
Popis
Hatcho miso od Mimasa je fermentovaná sójová pasta se semeny koji po dobu tří dlouhých let a s praženou ječnou moukou. Tento sójový miso obsahuje málo sacharidů a vysoké procento bílkovin.
Indikace
Proces výroby Hatcho Miso se dělí do čtyř kroků: první je příprava koji (Aspergillus oryzae), potom příprava sóji, proces smíchání koji se sójou a nakonec fermentace misa. Sója se připravuje jejím umytím a namáčením. Její velikost se zvětší 2,2krát. Poté se napaří, nechá vychladnout a smíchá se s koji a mořskou solí. Následně se celá směs rozdrtí.
Způsob užívání
Doporučuje se jako koření do polévek, paštik, luštěnin a obilovin. Přidávejte raději na konci vaření pokrmu. Rozpusťte jednu malou lžičku hatcho misa na porci v polévce nebo vývaru. Nechte pár minut odstát a podávejte. Také lze připravit lahodné paštiky smícháním s tahini a vodou, nebo použít jako zálivku do omáček. Je třeba vzít v úvahu, že není nutné přidávat sůl do hatcho misa, protože již obsahuje sůl jako koření.
Podmínky skladování
Uchovávejte na chladném a suchém místě.
Ingredience
Zrna sóji (58,24 %), voda (30,53 %), mořská sůl (10,78 %), pražená ječná mouka (0,45 %), semeno koji (Aspergillus oryzae) (0,01 %).
Tato informace se může měnit. Konzultujte obal produktu.
Nutriční tabulka
-
Pro
-
Energetická hodnota209 Kcal
-
Tuky / lipidy6.6 G
-
Nasycené mastné kyseliny0.9 G
-
Sacharidy / uhlohydráty11.1 G
-
Cukry0.6 G
-
Dietní vláknina7.7 G
-
Bílkoviny22.4 G
-
Sůl9.48 G
-
Sodík3.79 G
Specifikace
-
K tomuto článku zatím nejsou žádné otázky.
Otázky a odpovědi
Zeptejte se na tento článek a dostanete odpověď od velké komunity Naturlovers.
Pokud ho nevidíte, zkontrolujte složku nevyžádané pošty (spam), mohl být označen jako spam.