Ječmenné miso
Ušetřete s těmito balíčky
Popis
Barley miso z Limy je tmavé miso vyrobené ze sóji a ječmene, s mořskou solí, bohaté na vysoce kvalitní bílkoviny. Probíhá tradiční fermentace trvající 12 až 20 měsíců.
Indikace
Miso je fermentovaná sójová pasta, která se ve Vzdáleném východě používá více než 1300 let k dochucení jídel a je známá svou vysoce kvalitní bílkovinou.
Jemnost ječmene určuje chuť Barley misa. Je to nejpopulárnější miso v Japonsku: protože má jemnější chuť a používá se denně.
Způsob užívání
Doporučuje se k dochucení všech druhů pokrmů: polévek, omáček, pomazánek, zeleninových jídel, vařených luštěnin nebo obilovin. Používejte miso teplé nebo studené. Vezměte malou misku s trochou misa a trochou vody nebo vývaru. Míchejte, zatímco drtíte, a přidejte do vybraného pokrmu. U teplých jídel přidejte miso na konci doby vaření.
Podmínky skladování
Uchovávejte na chladném, suchém místě chráněném před světlem.
Ingredience
Ječmen* (39 %), Sója* (26 %), Voda, Mořská sůl, Koji (A. Oryzae).
Tato informace se může měnit. Konzultujte obal produktu.
Certifikát
JP-BIO-154
Nutriční tabulka
-
Pro
-
Energetická hodnota171 Kcal
-
Tuky / lipidy4.8 G
-
Nasycené mastné kyseliny0.8 G
-
Sacharidy / uhlohydráty18 G
-
Cukry13 G
-
Dietní vláknina4.5 G
-
Bílkoviny11 G
-
Sůl11.7 G
Specifikace
-
K tomuto článku zatím nejsou žádné otázky.
Otázky a odpovědi
Zeptejte se na tento článek a dostanete odpověď od velké komunity Naturlovers.
Pokud ho nevidíte, zkontrolujte složku nevyžádané pošty (spam), mohl být označen jako spam.