Ječmenné miso
-
Velmi chutné, v krémech a polévkách je to velmi dobré.
Muy rico, en cremas y sopas está muy bueno .
Přeloženo z naturitas.es
Zobrazit originál
Ječmenné miso recenzí
Na základě 2 recenze
-
5 hvězdy2
-
4 hvězdy0
-
3 hvězdy0
-
2 hvězdy0
-
1 hvězda0
Popis
Kenshô ječmenné miso je miso mugi vyrobené z ječmene a sóji. Ječmen nahrazuje rýži, takže má mnohem intenzivnější chuť.
Způsob užívání
Doporučuje se přidat jednu lžíci do polévek (přidat až po vypnutí ohně), dobře promíchat, aby se rozpustilo. Lze také použít k zvýraznění chuti zeleniny a omáček nebo jako náhrada soli.
Podmínky skladování
Uchovávejte na chladném a suchém místě. Po otevření uchovávejte v lednici pro lepší zachování.
Ingredience
Sója*, Koji (ječmen* + koji kin) a mořská sůl. *Z ekologického zemědělství.
Tato informace může být změněna. Konzultujte obal produktu.
Certifikát
ES-ECO-019-CT
Nutriční tabulka
-
Pro
-
Energetická hodnota179 Kcal
-
Tuky / lipidy5.5 G
-
Nasycené mastné kyseliny0.1 G
-
Sacharidy / uhlohydráty18 G
-
Cukry0.4 G
-
Dietní vlákninaG
-
Bílkoviny12.4 G
-
Sůl11 G
Specifikace
-
K tomuto článku zatím nejsou žádné otázky.
Otázky a odpovědi
Zeptejte se na tento článek a dostanete odpověď od velké komunity Naturlovers.
Pokud ho nevidíte, zkontrolujte složku nevyžádané pošty (spam), mohl být označen jako spam.