Jemná sójová omáčka
Ušetřete s těmito balíčky
Popis
Shoyu je jemná sójová omáčka vyrobená ze sójových bobů, pšenice a koji (unikátní japonská houba). Připravena podle receptu starého několik století. Doba fermentace: 18 měsíců
Indikace
Shoyu je jemná sójová omáčka vyrobená ze sójových bobů, pšenice a koji (unikátní japonská houba).
Náš shoyu fermentují japonscí odborníci, kteří vyrábějí shoyu po generace pomocí tradičních technik.
Shoyu fermentuje minimálně 18 měsíců, to můžete ochutnat!
Vynikající v polévkách (miso), s nudlemi soba nebo udon, v restovaných jídlech nebo jako omáčka k sushi.
Dobré vědět:
- Jemná japonská sójová omáčka
- Obsahuje 5 chutí (slaná, kyselá, sladká, hořká a umami)
- Vyrobeno podle stoletého japonského receptu
- Fermentováno minimálně 18 měsíců v 100 let starých cedrových sudech.
- Vynikající v miso polévce, nudlových jídlech, salátech (mořské řasy) a jako dip k sushi
- Vyrobeno v Japonsku
Způsob užívání
Používejte jako náhradu soli, jako omáčku k sushi nebo jako základ pro omáčky či zálivky.
Upozornění
Obsahuje: Sóju, pšenici, lepek a pšenici.
Může obsahovat stopy: Ječmene.
Podmínky skladování
Po otevření uchovávejte v lednici až do data spotřeby.
Ingredience
Voda, semena sóji* (Čína), pšenice* (Turecko), mořská sůl (Austrálie), ferment koji (Japonsko).
* = z ekologického zemědělství
Tato informace se může měnit. Konzultujte obal produktu.
Certifikát
Nl-bio-01Nutriční tabulka
-
Pro
-
Energetická hodnota62 Kcal
-
Tuky / lipidy0.1 G
-
Nasycené mastné kyselinyG
-
Sacharidy / uhlohydráty6.2 G
-
CukryG
-
Dietní vláknina0.7 G
-
Bílkoviny8.8 G
-
Sůl12 G
Specifikace
-
K tomuto článku zatím nejsou žádné otázky.
Otázky a odpovědi
Zeptejte se na tento článek a dostanete odpověď od velké komunity Naturlovers.
Pokud ho nevidíte, zkontrolujte složku nevyžádané pošty (spam), mohl být označen jako spam.