Terrasana
Jemná sójová omáčka
96,79 Kč

6 Kusů skladem

Potřebujete pomoc?

Jemná sójová omáčka

125 Ml
Recenze obchodu (4,70 / 5) VYNIKAJÍCÍ
Shoyu je jemná sójová omáčka vyrobená ze sójových bobů, pšenice a koji (unikátní japonská houba). Připravena podle receptu starého několik století. Doba fermentace: 18 měsíců
Zobrazit popis
96,79 Kč
774.32 CZK/L
Skladem
Kupte si to dnes a obdržíte od
Nemůžeme potvrdit datum doručení zásilky. Kontaktujte nás pro více informací.

Věrnostní body

Zakoupením tohoto produktu můžete při své další objednávce získat až

bodů = sleva

Jak to funguje?

Naturitas Club Získejte body za každý nákup Objednejte si a za každou utracenou libru získáte 5 slevových bodů. Nákup za 5 Kč = 1 bod

Naturitas Club Získejte další body za další akce Vyplňte svůj profil, přihlaste se k odběru našeho newsletteru nebo ohodnoťte produkty, které jste si objednali. Za každou akci získáte až 50 bodů

Naturitas Club Uplatněte své body při další objednávce A... získejte automatickou slevu po dokončení objednávky! 100 bodů: sleva 5 Kč

6 Kusů skladem

Recenze obchodu (4,70 / 5) VYNIKAJÍCÍ
  • Bezpečná platba pomocí:

    • visa
    • mastercard
    • maestro
    • paypal
    • klarna
    • google play
    • apple pay

Vrácení zboží

DProdukt můžete vrátit, pokud nebyl použit a je v originálním balení, do 14 dnů od potvrzeného data doručení objednávky.

Vysvětlíme vám krok za krokem, jak funguje vrácení objednávek:

  1. Kontaktujte prosím naše oddělení zákaznických služeb a uveďte číslo objednávky.
  2. Zabalte a připravte balík.
  3. Doručte balík dopravci.
  4. Počkejte na vrácení peněz na vámi zvolenou platební metodu.

Jak mohu požádat o vrácení peněz?

Popis

Otázky a odpovědi (0)

Popis

Shoyu je jemná sójová omáčka vyrobená ze sójových bobů, pšenice a koji (unikátní japonská houba). Připravena podle receptu starého několik století. Doba fermentace: 18 měsíců

Indikace

Shoyu je jemná sójová omáčka vyrobená ze sójových bobů, pšenice a koji (unikátní japonská houba).

Náš shoyu fermentují japonscí odborníci, kteří vyrábějí shoyu po generace pomocí tradičních technik.

Shoyu fermentuje minimálně 18 měsíců, to můžete ochutnat!

Vynikající v polévkách (miso), s nudlemi soba nebo udon, v restovaných jídlech nebo jako omáčka k sushi.

Dobré vědět:

  • Jemná japonská sójová omáčka
  • Obsahuje 5 chutí (slaná, kyselá, sladká, hořká a umami)
  • Vyrobeno podle stoletého japonského receptu
  • Fermentováno minimálně 18 měsíců v 100 let starých cedrových sudech.
  • Vynikající v miso polévce, nudlových jídlech, salátech (mořské řasy) a jako dip k sushi
  • Vyrobeno v Japonsku

Způsob užívání

Používejte jako náhradu soli, jako omáčku k sushi nebo jako základ pro omáčky či zálivky.

Upozornění

Obsahuje: Sóju, pšenici, lepek a pšenici.

Může obsahovat stopy: Ječmene.

Podmínky skladování

Po otevření uchovávejte v lednici až do data spotřeby.

Ingredience

Voda, semena sóji* (Čína), pšenice* (Turecko), mořská sůl (Austrálie), ferment koji (Japonsko).

* = z ekologického zemědělství

 

Tato informace se může měnit. Konzultujte obal produktu.

Certifikát

Nl-bio-01
SKU: LP-0199129
PYJBD47U

Nutriční tabulka

  • Pro
  • Energetická hodnota
    62 Kcal
  • Tuky / lipidy
    0.1 G
  • Nasycené mastné kyseliny
    G
  • Sacharidy / uhlohydráty
    6.2 G
  • Cukry
    G
  • Dietní vláknina
    0.7 G
  • Bílkoviny
    8.8 G
  • Sůl
    12 G

Specifikace

  1. K tomuto článku zatím nejsou žádné otázky.

Otázky a odpovědi

Zeptejte se na tento článek a dostanete odpověď od velké komunity Naturlovers.