Terrasana
Jemná sójová omáčka shoyu
242,67 Kč

4 Kusů skladem

Potřebujete pomoc?

Jemná sójová omáčka shoyu

500 Ml
Recenze obchodu (4,70 / 5) VYNIKAJÍCÍ
Shoyu je jemná japonská sójová omáčka. Vyrobená ze sóji, pšenice a koji (unikátní japonská houba). Připravena podle staleté receptury v Japonsku. Doba fermentace: 18 měsíců.
Zobrazit popis
242,67 Kč
485.34 CZK/L
Skladem
Kupte si to dnes a obdržíte od
Nemůžeme potvrdit datum doručení zásilky. Kontaktujte nás pro více informací.

Věrnostní body

Zakoupením tohoto produktu můžete při své další objednávce získat až

bodů = sleva

Jak to funguje?

Naturitas Club Získejte body za každý nákup Objednejte si a za každou utracenou libru získáte 5 slevových bodů. Nákup za 5 Kč = 1 bod

Naturitas Club Získejte další body za další akce Vyplňte svůj profil, přihlaste se k odběru našeho newsletteru nebo ohodnoťte produkty, které jste si objednali. Za každou akci získáte až 50 bodů

Naturitas Club Uplatněte své body při další objednávce A... získejte automatickou slevu po dokončení objednávky! 100 bodů: sleva 5 Kč

4 Kusů skladem

Recenze obchodu (4,70 / 5) VYNIKAJÍCÍ
  • Bezpečná platba pomocí:

    • visa
    • mastercard
    • maestro
    • paypal
    • klarna
    • google play
    • apple pay

Vrácení zboží

DProdukt můžete vrátit, pokud nebyl použit a je v originálním balení, do 14 dnů od potvrzeného data doručení objednávky.

Vysvětlíme vám krok za krokem, jak funguje vrácení objednávek:

  1. Kontaktujte prosím naše oddělení zákaznických služeb a uveďte číslo objednávky.
  2. Zabalte a připravte balík.
  3. Doručte balík dopravci.
  4. Počkejte na vrácení peněz na vámi zvolenou platební metodu.

Jak mohu požádat o vrácení peněz?

Popis

Otázky a odpovědi (0)

Popis

Shoyu je jemná japonská sójová omáčka. Vyrobená ze sóji, pšenice a koji (unikátní japonská houba). Připravena podle staleté receptury v Japonsku. Doba fermentace: 18 měsíců.

Indikace

Shoyu je jemná japonská sójová omáčka, která je vyrobená ze sóji, pšenice a koji (unikátní japonská houba). Tento shoyu se vyrábí tradičními technikami japonskými výrobci, kteří vyrábějí shoyu po generace. Shoyu fermentuje minimálně 18 měsíců a můžete to ochutnat! Vynikající v polévkách (miso), se soba a udon nudlemi, restovaných jídlech nebo jako omáčka k sushi.

Způsob užívání

Doporučuje se používat jako náhradu soli, dip k sushi nebo jako základ pro vaši omáčku či zálivku.

Podmínky skladování

Po otevření skladujte vzduchotěsně na suchém a tmavém místě při pokojové teplotě (maximálně 20 °C).

Ingredience

Voda, Sója* (Čína), Pšenice* (Turecko), Mořská sůl (Austrálie), Ferment koiji (Japonsko)
(*) Z ekologického zemědělství

 

Tato informace se může měnit. Konzultujte obal produktu.

SKU: LP-0193210
QLX216VD

Nutriční tabulka

  • Pro
  • Energetická hodnota
    62 Kcal
  • Tuky / lipidy
    0.1 G
  • Nasycené mastné kyseliny
    G
  • Sacharidy / uhlohydráty
    6.2 G
  • Cukry
    G
  • Dietní vláknina
    0.7 G
  • Bílkoviny
    8.8 G
  • Sůl
    12 G
  • Sodík
    4800 Mg

Specifikace

  1. K tomuto článku zatím nejsou žádné otázky.

Otázky a odpovědi

Zeptejte se na tento článek a dostanete odpověď od velké komunity Naturlovers.