Jemná sójová omáčka shoyu
Ušetřete s těmito balíčky
Popis
Shoyu je jemná japonská sójová omáčka. Vyrobená ze sóji, pšenice a koji (unikátní japonská houba). Připravena podle staleté receptury v Japonsku. Doba fermentace: 18 měsíců.
Indikace
Shoyu je jemná japonská sójová omáčka, která je vyrobená ze sóji, pšenice a koji (unikátní japonská houba). Tento shoyu se vyrábí tradičními technikami japonskými výrobci, kteří vyrábějí shoyu po generace. Shoyu fermentuje minimálně 18 měsíců a můžete to ochutnat! Vynikající v polévkách (miso), se soba a udon nudlemi, restovaných jídlech nebo jako omáčka k sushi.
Způsob užívání
Doporučuje se používat jako náhradu soli, dip k sushi nebo jako základ pro vaši omáčku či zálivku.
Podmínky skladování
Po otevření skladujte vzduchotěsně na suchém a tmavém místě při pokojové teplotě (maximálně 20 °C).
Ingredience
Voda, Sója* (Čína), Pšenice* (Turecko), Mořská sůl (Austrálie), Ferment koiji (Japonsko)
(*) Z ekologického zemědělství
Tato informace se může měnit. Konzultujte obal produktu.
Nutriční tabulka
-
Pro
-
Energetická hodnota62 Kcal
-
Tuky / lipidy0.1 G
-
Nasycené mastné kyselinyG
-
Sacharidy / uhlohydráty6.2 G
-
CukryG
-
Dietní vláknina0.7 G
-
Bílkoviny8.8 G
-
Sůl12 G
-
Sodík4800 Mg
Specifikace
-
K tomuto článku zatím nejsou žádné otázky.
Otázky a odpovědi
Zeptejte se na tento článek a dostanete odpověď od velké komunity Naturlovers.
Pokud ho nevidíte, zkontrolujte složku nevyžádané pošty (spam), mohl být označen jako spam.