Miso aka intenzivní rýže a sója bio
Ušetřete s těmito balíčky
-
Používám ho k přidání jedné lžičky do polévek a vývarů, zvýrazňuje chuť a je probiotický.
Lo utilizo para añadir una cucharadita a sopas y caldos, realza el sabor y es probiótico.
Přeloženo z naturitas.es
Zobrazit originál
Miso aka intenzivní rýže a sója bio recenzí
Na základě 1 recenze
-
5 hvězdy1
-
4 hvězdy0
-
3 hvězdy0
-
2 hvězdy0
-
1 hvězda0
Popis
Aka miso ekologické je miso z rýže a sóji. Má delší dobu fermentace a více sóji než shiro miso, proto má intenzivnější a více probiotickou chuť.
Indikace
Slouží také ke zvýraznění chuti zeleniny a zároveň dodává umami.
Způsob užívání
Doporučuje se k přípravě miso polévky nebo ramenu, přípravě výrazných omáček, jako náhrada soli.
Podmínky skladování
Protože není pasterizováno, po otevření uchovávejte v lednici pro lepší konzervaci.
Ingredience
Rýže*, sója*, voda, mořská sůl a koji-kin (* Suroviny z ekologického zemědělství).
Ekologická rýže a sůl z delty Ebro.
Tato informace se může měnit. Konzultujte obal produktu.
Certifikát
ES-ECO-019-CT
Nutriční tabulka
-
Pro
-
Energetická hodnota210 Kcal
-
Tuky / lipidy5.9 G
-
Nasycené mastné kyseliny0.1 G
-
Sacharidy / uhlohydráty25.9 G
-
Cukry3.6 G
-
Dietní vláknina0 G
-
Bílkoviny13.2 G
-
Sůl11 G
Specifikace
-
K tomuto článku zatím nejsou žádné otázky.
Otázky a odpovědi
Zeptejte se na tento článek a dostanete odpověď od velké komunity Naturlovers.
Pokud ho nevidíte, zkontrolujte složku nevyžádané pošty (spam), mohl být označen jako spam.