Mimasa
Mugi miso + ječmen
183,83 Kč
Potřebujete pomoc?

Mugi miso + ječmen

300 G
Recenze obchodu (4,70 / 5) VYNIKAJÍCÍ
Mugi Miso + Ječmen od Mimasa, vyrábí se ze sóji smíchané s ječmenem a vyznačuje se sladkou chutí, přestože se při výrobě používá také mořská sůl.
Zobrazit popis
183,83 Kč
612.77 CZK/Kg
Skladem
Kupte si to dnes a obdržíte od
Nemůžeme potvrdit datum doručení zásilky. Kontaktujte nás pro více informací.

Věrnostní body

Zakoupením tohoto produktu můžete při své další objednávce získat až

bodů = sleva

Jak to funguje?

Naturitas Club Získejte body za každý nákup Objednejte si a za každou utracenou libru získáte 5 slevových bodů. Nákup za 5 Kč = 1 bod

Naturitas Club Získejte další body za další akce Vyplňte svůj profil, přihlaste se k odběru našeho newsletteru nebo ohodnoťte produkty, které jste si objednali. Za každou akci získáte až 50 bodů

Naturitas Club Uplatněte své body při další objednávce A... získejte automatickou slevu po dokončení objednávky! 100 bodů: sleva 5 Kč

Recenze obchodu (4,70 / 5) VYNIKAJÍCÍ
  • Bezpečná platba pomocí:

    • visa
    • mastercard
    • maestro
    • paypal
    • klarna
    • google play
    • apple pay

Vrácení zboží

DProdukt můžete vrátit, pokud nebyl použit a je v originálním balení, do 14 dnů od potvrzeného data doručení objednávky.

Vysvětlíme vám krok za krokem, jak funguje vrácení objednávek:

  1. Kontaktujte prosím naše oddělení zákaznických služeb a uveďte číslo objednávky.
  2. Zabalte a připravte balík.
  3. Doručte balík dopravci.
  4. Počkejte na vrácení peněz na vámi zvolenou platební metodu.

Jak mohu požádat o vrácení peněz?

  1. Publikováno 10.07.24

    Není to příliš slané. beru to každý den. cítím se dobře.

    No es demasiado salado. Lo tomo todos los días. Me siento bien.

    Přeloženo z naturitas.es

    Zobrazit originál
  2. Publikováno 09.02.25

    Ekologický produkt s vynikajícími vlastnostmi a je velmi chutný

    Producto ecológico con magníficas propiedades y está muy rico

    Přeloženo z naturitas.es

    Zobrazit originál
  3. Publikováno 04.11.22

    Obvykle ho přidávám do zeleninových polévek.

    Suelo añadirlo a las sopas de verduras.

    Přeloženo z naturitas.es

    Zobrazit originál
  4. Publikováno 08.12.24

    Miso je součástí mé makrobiotické diety a je to prebiotikum, které prospívá mým střevům.

    El miso entra en mi dieta Macrobiótica y es un prebiótico que beneficia mis intestinos.

    Přeloženo z naturitas.es

    Zobrazit originál
  5. Publikováno 09.10.24

    Mám rád produkt a používám ho ke konzumaci

    Me gusta el producto y lo uso para comer

    Přeloženo z naturitas.es

    Zobrazit originál

Mugi miso + ječmen recenzí

Na základě 19 recenze

  1. 5 hvězdy
    17
  2. 4 hvězdy
    2
  3. 3 hvězdy
    0
  4. 2 hvězdy
    0
  5. 1 hvězda
    0

Popis

recenze (10)

Otázky a odpovědi (0)

Popis

Mugi Miso + Ječmen od Mimasa, vyrábí se ze sóji smíchané s ječmenem a vyznačuje se sladkou chutí, přestože se při výrobě používá také mořská sůl.

Indikace

Vyrábí se ze sóji smíchané s ječmenem a vyznačuje se sladkou chutí, přestože se při výrobě používá také mořská sůl. Koji (Aspergillus oryzae) se nejprve smíchá s ječmenem a po fermentaci se přidá sója. Mugi miso od Mimasa fermentuje 18 měsíců podle staletých tradičních metod v cedrových sudech při pokojové teplotě. Během fermentace se aktivují enzymy a bakterie koji a aby se zabránilo oxidaci, těžké kameny se umístí na sudy, aby směs rozdrtily, oddělily miso pastu od vzduchu a urychlily fermentaci.

Pro výrobu mugi miso od Mimasa se používají pouze přírodní ingredience (netransgenní sója, ječmen, voda, mořská sůl, bramborový škrob a semena koji), při jejichž pěstování nebyly použity žádné hnojiva ani jiné chemikálie. Výsledkem je produkt s jedinečnou vůní a kvalitou, velmi bohatý na živiny. Misa, u kterých je proces fermentace urychlen teplem, tyto živiny ztrácejí. Totéž platí, pokud se přidávají konzervanty a barviva. Trávicí enzymy a aminokyseliny najdeme pouze v misu fermentovaném přirozeně po dobu alespoň více než jednoho roku, vystaveném kolísání teplot během ročních období.

Sója, hlavní složka mugi misa, je bohatá na bílkoviny, ale je těžko stravitelná. V misu se bílkoviny ze sóji během fermentace rozkládají na aminokyseliny, což nejen usnadňuje jejich trávení, ale také podporuje trávicí systém a obnovu střevní mikroflóry.

Miso je nejzdravější a nejsnadněji vstřebatelnou formou sójových bílkovin. Při výrobě se používá celé sójové zrno včetně slupky. Díky tomu má miso přidaný přínos látek jako saponiny, linolová kyselina a lecitin, které pomáhají rozpouštět lipoproteiny přilnuté na stěnách krevních cév. Proto miso podporuje prevenci vysokého krevního tlaku, hromadění lipidů v plazmě a mozkových příhod. Také přispívá k udržení elasticity krevních cév.

Způsob užívání

Doporučuje se zejména používat jako koření do polévek, paštik, luštěnin a obilovin. Obvykle se přidává, když už jsme dokončili vaření pokrmu a vypnuli oheň. Poté rozmícháme malou čajovou lžičku mugi miso od Mimasa na porci v polévce nebo vývaru. Necháme chvíli odpočinout a můžeme podávat. Také lze připravit lahodné paštiky smícháním s bio tahini a vodou, nebo použít jako zálivku do omáček.

Je třeba mít na paměti, že není nutné přidávat sůl, protože už je to koření, které sůl obsahuje. Proto se velmi těžko kazí, ale pokud žijeme v teplém místě, je lepší po otevření obalu uchovávat v lednici. Jako fermentovaný produkt se nesmí vařit, protože by jinak ztratil své vlastnosti.

Ingredience

Netransgenní sója, Ječmen, Voda, Mořská sůl, Bramborový škrob, Koji semeno

 

Tato informace může být změněna. Viz obal produktu.

SKU: LP-0001104
B9URMB35BA7

Nutriční tabulka

  • Pro
  • Energetická hodnota
    153 Kcal
  • Tuky / lipidy
    5.8 G
  • Nasycené mastné kyseliny
    1 G
  • Sacharidy / uhlohydráty
    16.7 G
  • Cukry
    5.7 G
  • Bílkoviny
    11.8 G
  • Sůl
    4 G

Specifikace

  1. K tomuto článku zatím nejsou žádné otázky.

Otázky a odpovědi

Zeptejte se na tento článek a dostanete odpověď od velké komunity Naturlovers.