Mugi miso ječmená taška
Popis
Mugi miso ječmenný pytlík z Yang Tse je potravina získaná z fermentace sóji a soli spolu s ječmenem. Dlouhá fermentace přibližně 18 měsíců. Používá se k přípravě miso polévek a vývarů.
Způsob užívání
Doporučuje se používat jako koření do polévek, paštik, luštěnin a obilovin nebo jako dochucovadlo do omáček.
Podmínky skladování
Uchovávejte na chladném a suchém místě. Po otevření skladujte v hermeticky uzavřené nádobě, uchovávejte v chladu a spotřebujte do 3 dnů.
Ingredience
Celozrnné sója zrna* (57,67 %), voda, mořská sůl, ječmen, Koji (Aspergillus oryzae).
Tato informace se může změnit. Konzultujte obal produktu.
Nutriční tabulka
-
Pro
-
Energetická hodnota165 Kcal
-
Tuky / lipidy5.8 G
-
Nasycené mastné kyseliny0.81 G
-
Sacharidy / uhlohydráty20.3 G
-
Cukry7.6 G
-
Dietní vlákninaG
-
Bílkoviny12 G
-
Sůl9.79 G
Specifikace
-
K tomuto článku zatím nejsou žádné otázky.
Otázky a odpovědi
Zeptejte se na tento článek a dostanete odpověď od velké komunity Naturlovers.
Pokud ho nevidíte, zkontrolujte složku nevyžádané pošty (spam), mohl být označen jako spam.