Nepasterizované bílé miso bio ve sklenici
Popis
Náš organický bílý miso je vyráběn podle starého rodinného receptu v japonské prefektuře Nagano a nabízí lahodnou rovnováhu mezi slanou a sladkou chutí s nádechem umami.
Způsob užívání
Použijte ho k přípravě autentické japonské miso polévky nebo k dochucení a obohacení chuti dušených pokrmů, ragú, omáček a salátových dresinků, či dokonce jako glazuru.
Rozpusťte ho v malém množství vody a přidejte na konci vaření.
Upozornění
Miso přirozeně časem ztmavne; to neovlivní jeho kvalitu. Miso je živý produkt a pokračující fermentace může způsobit vyklenutí víčka. Přesto je bezpečné k použití. Expozice vzduchu může vyvolat vznik neškodných bílých kvasinek. Jednoduše odstraňte pěnu.
Ingredience
Fazole Sójové* 53 %, Rýže*, Mořská sůl a Voda.
*= Z ekologického zemědělství.
Certifikát
NL-BIO-01 Zemědělství mimo EU
Nutriční tabulka
-
Pro
-
Energetická hodnota141 Kcal
-
Tuky / lipidy6.6 G
-
Nasycené mastné kyseliny0.7 G
-
Sacharidy / uhlohydráty5.3 G
-
Cukry4.1 G
-
Bílkoviny12 G
-
Sůl13.1 G
Specifikace
-
K tomuto článku zatím nejsou žádné otázky.
Otázky a odpovědi
Zeptejte se na tento článek a dostanete odpověď od velké komunity Naturlovers.
Pokud ho nevidíte, zkontrolujte složku nevyžádané pošty (spam), mohl být označen jako spam.