Nepasterizované čočkové miso
Ušetřete s těmito balíčky
-
Jemná a voňavá chuť. dobrá odbornost během fermentace.
Goût doux et parfumé. Bon savoir faire pendant sa fermentation.
Přeloženo z naturitas.fr
Zobrazit originál
Nepasterizované čočkové miso recenzí
Na základě 1 recenze
-
5 hvězdy1
-
4 hvězdy0
-
3 hvězdy0
-
2 hvězdy0
-
1 hvězda0
Popis
Lentilové miso z limy je fermentovaná pasta vyrobená z hnědých čoček a rýže. neobsahuje sóju ani není pasterizováno a vyrábí se v japonsku podle japonských řemeslných standardů.Způsob užívání
Miso se používá jako kostka vývaru v různých pokrmech k zvýraznění jejich chuti: v polévkách, omáčkách, pomazánkách, zeleninových jídlech, zálivkách atd.
Stačí smíchat malé množství s pokrmem, abyste si vychutnali jeho umami chuť.
Ingredience
Voda, soja*, mořská sůl 9,8 %, pšenice*, alkohol*, ocet*, regulátor kyselosti: kyselina mléčná, koji (aspergillus oryzae). * z ekologického zemědělství
tato informace se může měnit. konzultujte obal produktu.
Certifikát
Jp-bio-154 zemědělství mimo euNutriční tabulka
-
Pro
-
Energetická hodnota117 Kcal
-
Tuky / lipidy0.6 G
-
Nasycené mastné kyselinyG
-
Sacharidy / uhlohydráty19 G
-
Cukry16 G
-
Dietní vláknina4.2 G
-
Bílkoviny6.8 G
-
Sůl11.3 G
Specifikace
-
K tomuto článku zatím nejsou žádné otázky.
Otázky a odpovědi
Zeptejte se na tento článek a dostanete odpověď od velké komunity Naturlovers.
Pokud ho nevidíte, zkontrolujte složku nevyžádané pošty (spam), mohl být označen jako spam.