Nepasterizované hnědé miso z rýže
Popis
Nepasterizované miso z hnědé rýže z Limy je pasta ze sóji a celozrnné rýže, fermentovaná minimálně 3 měsíce. Kombinuje všechny vlastnosti nepasterizovaného misa a je ceněno jak pro svou chuť, tak pro bohatství trávicích enzymů a cenných živin. Miso je ideální náhradou za bujónovou kostku!
Indikace
Miso je fermentovaná sójová pasta (možná doplněná obilovinami), známá v Dálném východě již 1300 let pro své kulinářské využití a příznivý vliv na zdraví. Je bohatá na bílkoviny a zdroj vlákniny.
Způsob užívání
Doporučuje se používat k zvýraznění chuti a slanosti mnoha pokrmů, podobně jako kostku bujónu v polévkách, vývarech a těstovinách nebo k obohacení omáček, zeleninových koláčů, zeleniny, zálivek na saláty, marinád... nemluvě o tradiční miso polévce. Jednoduše jej rozpusťte v malém množství vody pro snadnější použití. U teplých pokrmů je třeba přidat na konci vaření, aby se zachovaly jeho vlastnosti.
Podmínky skladování
Uchovávejte na chladném, suchém místě chráněném před světlem.
Ingredience
Oloupaná zrna soji* (46 %), celozrnná rýže* (36 %), voda, A. Oryzae. *Suroviny z ekologického zemědělství.
Tato informace se může měnit. Konzultujte obal produktu.
Certifikát
JP-BIO-154
-
K tomuto článku zatím nejsou žádné otázky.
Otázky a odpovědi
Zeptejte se na tento článek a dostanete odpověď od velké komunity Naturlovers.
Pokud ho nevidíte, zkontrolujte složku nevyžádané pošty (spam), mohl být označen jako spam.