Pasta umeboshi
Popis
Umeboshi Pasta de Mitoku je nezralá švestka fermentovaná po dobu 2 let, díky čemuž získává kyselou a slanou chuť.
Indikace
Vlastnosti umeboshi, protože stimuluje střeva, játra a žlučník, to je vysvětleno tím, že má schopnost alkalizovat naši krev a zvyšovat naši obranyschopnost regulací pH.
Způsob užívání
Doporučuje se připravit odstraněním pecky z ume švestky a rozmělněním dužiny švestky. Účinnost pasty umeboshi je stejná jako u umeboshi švestky, může být použita ke stejným účelům.
Podmínky skladování
Uchovávejte na chladném a suchém místě.
Ingredience
Listy šiso, švestky ume.
Tato informace může být změněna. Zkontrolujte obal produktu.
Nutriční tabulka
-
Pro
-
Tuky / lipidy0.3 G
-
Nasycené mastné kyseliny0.3 G
-
Sacharidy / uhlohydráty0.9 G
-
Cukry0.2 G
-
Dietní vláknina4 G
-
Bílkoviny1.2 G
-
Sůl16.3 G
Specifikace
-
K tomuto článku zatím nejsou žádné otázky.
Otázky a odpovědi
Zeptejte se na tento článek a dostanete odpověď od velké komunity Naturlovers.
Pokud ho nevidíte, zkontrolujte složku nevyžádané pošty (spam), mohl být označen jako spam.