Pasta z umeboshi
Ušetřete s těmito balíčky
-
Je to velmi dobré, co se týče poměru kvality a ceny. beru trochu před jídlem, abych zlepšil trávení. pro osoby se sibo nebo těžkým trávením to hodně pomáhá.
Está muy bien en cuanto calidad precio. Yo tomo un poquito antes de las comidas para mejorar digestiones. Para personas con sibo o digestiones pesadas, ayuda mucho.
Přeloženo z naturitas.es
Zobrazit originál -
Umeboshi švestku konzumují denně a tato pasta od Naturitas chutná docela dobře a za velmi konkurenční cenu
la ciruela umeboshi la consumo diariamente y esta pasta de naturitas sabe bastante bien y a un precio muy competitivo
Přeloženo z naturitas.es
Zobrazit originál -
Nikdy jsem tento výrobek nekonzumoval, ale velmi se mi líbil. používám ho jako doplněk ke kuzú.
Nunca había consumido este artículo pero me ha gustado mucho. Lo uso para acompañar el kuzú
Přeloženo z naturitas.es
Zobrazit originál -
Šťastná, že jsem našla tento japonský produkt, který miluji ve vegetariánských suši s rýží a avokádem, trochu pyré z humébosis a je to lahodné
Heureuse d'avoir trouvé ce produit Japonais que j'adore en sushis végétarien avec du riz et de l'avocat, un peu de purée d'humébosis et c'est déicieux
Přeloženo z naturitas.fr
Zobrazit originál -
Těstoviny umeboshi používám před hlavními jídly kvůli jejich obsahu trávicích enzymů. značka naturitas je velmi cenově výhodná
La pasta Umeboshi la utilizo antes de las comidas principales por su aporte en enzimas digestivas. La marca Naturitas sale muy bien de precio
Přeloženo z naturitas.es
Zobrazit originál
Pasta z umeboshi recenzí
Na základě 48 recenze
-
5 hvězdy43
-
4 hvězdy4
-
3 hvězdy1
-
2 hvězdy0
-
1 hvězda0
Popis
Umeboshi pasta od Naturitas. Veganský produkt, bez lepku, bez přidaných cukrů, bez laktózy, bez kvasnic.
Indikace
Umeboshi pasta, také známá pod názvem bainiku, se připravuje odstraněním pecky z ume švestky a rozmělněním dužiny švestky.
Forma pasty umožňuje snadnou přípravu koření a omáček. Je pohodlnější ji použít při výrobě salátových dresinků jako náhradu octa, pomazánek, rozprostřenou na plátek chleba atd.
Způsob užívání
Použijte umeboshi pastu jako omáčku k sushi nebo jako koření do omáček, zálivek a nudlových jídel.
Podmínky skladování
Uchovávejte na suchém a tmavém místě při pokojové teplotě (maximálně 20 °C). Po otevření uchovávejte uzavřené na suchém a tmavém místě při pokojové teplotě (maximálně 20 °C).
Ingredience
Plody ume*, mořská sůl*, listy shiso.
*z ekologického zemědělství
Tato informace může být změněna. Konzultujte obal produktu.
Nutriční tabulka
-
Pro
-
Energetická hodnota25 Kcal
-
Tuky / lipidy0.6 G
-
Nasycené mastné kyseliny0 G
-
Sacharidy / uhlohydráty2.7 G
-
Cukry0.5 G
-
Dietní vláknina3.6 G
-
Bílkoviny0.3 G
-
Sůl14 G
-
Sodík5600 Mg
Specifikace
-
K tomuto článku zatím nejsou žádné otázky.
Otázky a odpovědi
Zeptejte se na tento článek a dostanete odpověď od velké komunity Naturlovers.
Pokud ho nevidíte, zkontrolujte složku nevyžádané pošty (spam), mohl být označen jako spam.