Prémiový silný tamari
Ušetřete s těmito balíčky
Popis
Tamari je japonská sójová omáčka bez lepku s intenzivní chutí. Vyrobená v Japonsku pomocí originálních technik z sójových bobů a koji (jedinečné japonské houby). Doba fermentace: 18 měsíců.
Indikace
Tamari je japonská sójová omáčka bez lepku s intenzivní chutí.
Je vyrobena ze sójových bobů a koji (jedinečné japonské houby).
Náš tamari vyrábějí japonscí odborníci pomocí originálních technik.
Vyžaduje dobu fermentace minimálně 18 měsíců, která probíhá v 100 let starých cedrových sudech.
Chuť tamari je lahodně složitá a zahrnuje pět chutí: slanou, kyselou, sladkou, hořkou a umami.
S touto japonskou sójovou omáčkou dosáhnete v každém svém receptu vyšší úrovně!: polévky (miso), nudle, marinovaná jídla, sushi a dokonce i evropská dušená jídla.
Dobré vědět:
- Intenzivní japonská sójová omáčka
- Obsahuje 5 chutí (slanou, kyselou, sladkou, hořkou a umami)
- Vyrobeno podle stoletého japonského receptu
- Fermentuje minimálně 18 měsíců v 100 let starých cedrových sudech
- Vynikající v polévkách (miso), nudlových pokrmech, salátech (mořské řasy) a jako dip k sushi
- Vyrobeno v Japonsku
Způsob užívání
Používejte jako náhradu soli, jako omáčku k sushi nebo jako základ pro omáčky či dresinky.
Podmínky skladování
Po otevření uchovávejte v lednici až do data spotřeby.
Ingredience
Sójová zrna soja* (Čína), voda, mořská sůl (Mexiko), slaný shochu* (voda, rýže*, sůl, ferment koči) (Japonsko), ferment koči (Japonsko).
* = z ekologického zemědělství
Tato informace se může měnit. Konzultujte obal produktu.
Certifikát
Nl-bio-01Nutriční tabulka
-
Pro
-
Energetická hodnota83 Kcal
-
Tuky / lipidyG
-
Nasycené mastné kyselinyG
-
Sacharidy / uhlohydráty6.5 G
-
Cukry0.5 G
-
Dietní vláknina0.7 G
-
Bílkoviny14 G
-
Sůl13.1 G
Specifikace
-
K tomuto článku zatím nejsou žádné otázky.
Otázky a odpovědi
Zeptejte se na tento článek a dostanete odpověď od velké komunity Naturlovers.
Pokud ho nevidíte, zkontrolujte složku nevyžádané pošty (spam), mohl být označen jako spam.