Terrasana
Prémiový silný tamari
134,42 Kč

6 Kusů skladem

Potřebujete pomoc?

Prémiový silný tamari

125 Ml
Recenze obchodu (4,70 / 5) VYNIKAJÍCÍ
Tamari je japonská sójová omáčka bez lepku s intenzivní chutí. Vyrobená v Japonsku pomocí originálních technik z sójových bobů a koji (jedinečné japonské houby). Doba fermentace: 18 měsíců.
Zobrazit popis
134,42 Kč
1075.36 CZK/L
Skladem
Kupte si to dnes a obdržíte od
Nemůžeme potvrdit datum doručení zásilky. Kontaktujte nás pro více informací.

Věrnostní body

Zakoupením tohoto produktu můžete při své další objednávce získat až

bodů = sleva

Jak to funguje?

Naturitas Club Získejte body za každý nákup Objednejte si a za každou utracenou libru získáte 5 slevových bodů. Nákup za 5 Kč = 1 bod

Naturitas Club Získejte další body za další akce Vyplňte svůj profil, přihlaste se k odběru našeho newsletteru nebo ohodnoťte produkty, které jste si objednali. Za každou akci získáte až 50 bodů

Naturitas Club Uplatněte své body při další objednávce A... získejte automatickou slevu po dokončení objednávky! 100 bodů: sleva 5 Kč

6 Kusů skladem

Recenze obchodu (4,70 / 5) VYNIKAJÍCÍ
  • Bezpečná platba pomocí:

    • visa
    • mastercard
    • maestro
    • paypal
    • klarna
    • google play
    • apple pay

Vrácení zboží

DProdukt můžete vrátit, pokud nebyl použit a je v originálním balení, do 14 dnů od potvrzeného data doručení objednávky.

Vysvětlíme vám krok za krokem, jak funguje vrácení objednávek:

  1. Kontaktujte prosím naše oddělení zákaznických služeb a uveďte číslo objednávky.
  2. Zabalte a připravte balík.
  3. Doručte balík dopravci.
  4. Počkejte na vrácení peněz na vámi zvolenou platební metodu.

Jak mohu požádat o vrácení peněz?

Popis

Otázky a odpovědi (0)

Popis

Tamari je japonská sójová omáčka bez lepku s intenzivní chutí. Vyrobená v Japonsku pomocí originálních technik z sójových bobů a koji (jedinečné japonské houby). Doba fermentace: 18 měsíců.

Indikace

Tamari je japonská sójová omáčka bez lepku s intenzivní chutí.

Je vyrobena ze sójových bobů a koji (jedinečné japonské houby).

Náš tamari vyrábějí japonscí odborníci pomocí originálních technik.

Vyžaduje dobu fermentace minimálně 18 měsíců, která probíhá v 100 let starých cedrových sudech.

Chuť tamari je lahodně složitá a zahrnuje pět chutí: slanou, kyselou, sladkou, hořkou a umami.

S touto japonskou sójovou omáčkou dosáhnete v každém svém receptu vyšší úrovně!: polévky (miso), nudle, marinovaná jídla, sushi a dokonce i evropská dušená jídla.

Dobré vědět:

  • Intenzivní japonská sójová omáčka
  • Obsahuje 5 chutí (slanou, kyselou, sladkou, hořkou a umami)
  • Vyrobeno podle stoletého japonského receptu
  • Fermentuje minimálně 18 měsíců v 100 let starých cedrových sudech
  • Vynikající v polévkách (miso), nudlových pokrmech, salátech (mořské řasy) a jako dip k sushi
  • Vyrobeno v Japonsku

Způsob užívání

Používejte jako náhradu soli, jako omáčku k sushi nebo jako základ pro omáčky či dresinky.

Podmínky skladování

Po otevření uchovávejte v lednici až do data spotřeby.

Ingredience

Sójová zrna soja* (Čína), voda, mořská sůl (Mexiko), slaný shochu* (voda, rýže*, sůl, ferment koči) (Japonsko), ferment koči (Japonsko).

* = z ekologického zemědělství

 

Tato informace se může měnit. Konzultujte obal produktu.

Certifikát

Nl-bio-01
SKU: LP-0199131
X24190T1

Nutriční tabulka

  • Pro
  • Energetická hodnota
    83 Kcal
  • Tuky / lipidy
    G
  • Nasycené mastné kyseliny
    G
  • Sacharidy / uhlohydráty
    6.5 G
  • Cukry
    0.5 G
  • Dietní vláknina
    0.7 G
  • Bílkoviny
    14 G
  • Sůl
    13.1 G

Specifikace

  1. K tomuto článku zatím nejsou žádné otázky.

Otázky a odpovědi

Zeptejte se na tento článek a dostanete odpověď od velké komunity Naturlovers.