Pyré z umeboshi
Ušetřete s těmito balíčky
-
Jak jsem očekával. dobrá cena-kvalita
Como me lo esperaba. Buen precio-calidad
Přeloženo z naturitas.es
Zobrazit originál -
Vynikající kvalita, vždy opakuji
Calidad excelente, siempre repito
Přeloženo z naturitas.es
Zobrazit originál -
Velmi dobré, používám to s koudzou, je to velmi dobrý nálev
Super bon, je l'utilise avec le koudzou, c'est une infusion très bonne
Přeloženo z naturitas.fr
Zobrazit originál -
Probiotikum a ekonomické, i když je docela slané, alkalizuje tělesné ph
Probiótico y económico ,aunq es bastante salado,alcalinizar el pH corporal
Přeloženo z naturitas.es
Zobrazit originál
Pyré z umeboshi recenzí
Na základě 15 recenze
-
5 hvězdy10
-
4 hvězdy5
-
3 hvězdy0
-
2 hvězdy0
-
1 hvězda0
Popis
Bio pyré z umeboshi od La Finestra Sul Cielo je vyrobeno z dozrávání švestky ume, spolu se solí a listy shiso. Švestky se sbírají ze stromů před dozráním a fermentují se mezi 6 měsíci a 7 lety. Výsledkem této fermentace je vysoce zásadotvorný produkt. Ideální pro kombinaci s obilovinami a zeleninou. Obsahuje 79 % japonské švestky ume. Nepasterizováno.
Pyré z umeboshi
Pyré z umeboshi má v podstatě téměř stejné vlastnosti jako švestka umeboshi.
Švestky umeboshi, které jsou ve skutečnosti druhem meruněk, se sbírají ze stromů před dozráním a fermentují se mezi 6 měsíci a 7 lety s mořskou solí.
Výsledkem této fermentace je vysoce zásadotvorný produkt. 100 gramů cukru nebo 100 ml alkoholu je v organismu zásadotvorně neutralizováno pouhými 10 gramy umeboshi.
Pyré z umeboshi je pasta získaná z dozrávání švestky ume spolu se solí a listy shiso. Toto pyré lze používat jak pro léčebné, tak i kulinářské účely.
Indikace
Mezi jeho nejdůležitější vlastnosti patří:
- Alkalizující účinek. Švestka obsahuje kyselinu citronovou, kterou naše tělo používá k rozkladu kyseliny mléčné, jež způsobuje únavu a svalovou bolest.
- Detoxikační účinek.
- Stimuluje funkci jater a přispívá k odstraňování odpadních látek a nadbytku cholesterolu.
- Čisticí účinek.
- Bojuje proti nepříjemnému dechu a zlepšuje pomalé trávení, které je právě jednou z příčin zápachu z úst.
- Pomáhá při zvracení a nevolnosti.
- Odstraňuje přebytek kyseliny v žaludku.
- Střevní antiseptikum velmi užitečné při zácpě a průjmech.
- Antioxidační účinek jako většina fermentovaných produktů.
- Podporuje sekreci žaludečních šťáv a pomáhá obnovit chuť k jídlu.
Způsob užívání
Můžeme použít pyré z umeboshi k přípravě lahodných omáček a získání sladkokyselé chuti. To pomáhá tonizovat játra a je velmi doporučováno při premenstruačním syndromu.
Může to být dobrý prostředek pro těhotenství: V případě zvracení během těhotenství je vhodné připravit lžičku pyré z umeboshi rozpuštěnou v půl sklenice studené vody.
Upozornění
Může obsahovat stopy soji, lepků, skořápkových plodů a arašídů.
Podmínky skladování
Uchovávejte na chladném a suchém místě, mimo přímé sluneční záření a vlhkost.
Ingredience
Švestka Ume* (79 %) (Prunus mume), mořská sůl, listy Shiso* (Perilla frutescens). * z ekologického zemědělství.
Tato informace může být změněna. Konzultujte obal produktu.
Nutriční tabulka
-
Pro
-
Energetická hodnota124 Kcal
-
Tuky / lipidy0 G
-
Nasycené mastné kyseliny0 G
-
Sacharidy / uhlohydráty1.7 G
-
Cukry0.8 G
-
Bílkoviny0.5 G
-
Sůl19.7 G
Specifikace
-
K tomuto článku zatím nejsou žádné otázky.
Otázky a odpovědi
Zeptejte se na tento článek a dostanete odpověď od velké komunity Naturlovers.
Pokud ho nevidíte, zkontrolujte složku nevyžádané pošty (spam), mohl být označen jako spam.