Rajčatové pyré
Popis
Passata z rajčat Elsa Nero je složena z dlouhých stonků rajčat, která zahrnují Coimbra, Ercole a další odrůdy pěstované přibližně 25 zemědělskými podniky v deltě řeky Po, mezi provinciemi Ferrara a Ravenna.
Indikace
Odrůdy rajčat, které jsme vybrali pro výrobu naší řady hotových omáček, se vyznačují pevnou a dobře strukturovanou dužinou a sladkou a jemnou chutí.
Rajčata, sklizená v měsících červenci, srpnu a září při vhodné úrovni zralosti, jsou zpracovávána s cílem zachovat chutě, aroma a nutriční vlastnosti. Po umytí a třídění je slupka z rajčat odstraněna párou, teprve poté jsou rajčata rozdrcena, pasírována a koncentrována. Produkt je zahřát na vysoké teploty, plněn do lahví a pasterizován, aby byla zajištěna jeho stabilita v čase.
Od pole až po zpracování jsou organoleptické vlastnosti rajčat neustále kontrolovány, aby vám byla nabídnuta ta nejlepší možná chuť.
Způsob užívání
Doporučuje se spotřebovat do 3-4 dnů po otevření.
Podmínky skladování
Po otevření uchovávejte v lednici.
Ingredience
Rajče.
Certifikát
It-bio-009 zemědělství itálieNutriční tabulka
-
Pro
-
Energetická hodnota33 Kcal
-
Tuky / lipidy0 G
-
Nasycené mastné kyseliny0 G
-
Sacharidy / uhlohydráty5.3 G
-
Cukry4.4 G
-
Dietní vláknina2.7 G
-
Bílkoviny1.7 G
-
Sůl0 G
Specifikace
-
K tomuto článku zatím nejsou žádné otázky.
Otázky a odpovědi
Zeptejte se na tento článek a dostanete odpověď od velké komunity Naturlovers.
Pokud ho nevidíte, zkontrolujte složku nevyžádané pošty (spam), mohl být označen jako spam.