Shiro miso
Popis
Shiro miso z Limy je fermentovaná pasta z rýže a sóji charakterizovaná velmi jemnou, téměř sladkou chutí. Vyrobeno krátkodobou fermentací. Obsahuje pouze 5 % soli.
Způsob užívání
Doporučuje se používat jako bujónový kostku do všech druhů jídel pro zvýraznění chuti: do polévek, omáček, pomazánek, zeleninových jídel, vinaigret, atd. Stačí smíchat malé množství s trochou vody pro snadnější použití.
Podmínky skladování
Uchovávejte na chladném, suchém a chráněném před světlem místě.
Ingredience
Rýže* (45 %), Sója* (25 %), Voda, Mořská sůl (6 %), A.Oryzae. *Suroviny z ekologického zemědělství.
Tato informace se může změnit. Viz obal produktu.
Certifikát
JP-BIO-154
-
K tomuto článku zatím nejsou žádné otázky.
Otázky a odpovědi
Zeptejte se na tento článek a dostanete odpověď od velké komunity Naturlovers.
Pokud ho nevidíte, zkontrolujte složku nevyžádané pošty (spam), mohl být označen jako spam.