Mimasa
Shiro miso z fermentované rýžové a sójové pasty
206,44 Kč

8 Kusů skladem

Potřebujete pomoc?

Shiro miso z fermentované rýžové a sójové pasty

300 G
Recenze obchodu (4,70 / 5) VYNIKAJÍCÍ
Miso s ječmenem podporuje prevence lipoproteinů a vysokého krevního tlaku, mimo jiné vlastnosti. Mugi miso se vyrábí ze sóji smíchané s ječmenem a vyznačuje se sladkou chutí, přestože se při výrobě používá také mořská sůl. Koji (Aspergillus oryzae) se nejprve smíchá s ječmenem a po fermentaci se přidá k sóji. Výrobní proces se dělí na čtyři kroky: první je příprava koji, poté příprava sóji, proces míchání koji se sójou a nakonec fermentace misa. Sója se připravuje jejím mytím a namáčením. Její velikost se zvětší 2,2krát. Poté se vaří v páře, nechá vychladnout a smíchá se s koji a mořskou solí. Nakonec se celá směs rozdrtí. Mugi miso od MIMASA fermentuje 18 měsíců podle stoletých tradičních metod v cedrových sudech při pokojové teplotě. Během fermentace se aktivují enzymy a bakterie koji a aby se zabránilo oxidaci, těžké kameny se kladou na sudy, aby směs stlačily a oddělily pastu miso od vzduchu a urychlily fermentaci.Pro výrobu mugi miso od MIMASA se používají pouze přírodní ingredience (netransgenní sója, ječmen, voda, mořská sůl, bramborový škrob a semena koji), u jejichž pěstování nebyly použity hnojiva ani jiné chemikálie. Výsledkem je produkt s jedinečnou vůní a kvalitou, velmi bohatý na živiny.
Zobrazit popis
206,44 Kč
688.13 CZK/Kg
Skladem
Kupte si to dnes a obdržíte od
Nemůžeme potvrdit datum doručení zásilky. Kontaktujte nás pro více informací.

Věrnostní body

Zakoupením tohoto produktu můžete při své další objednávce získat až

bodů = sleva

Jak to funguje?

Naturitas Club Získejte body za každý nákup Objednejte si a za každou utracenou libru získáte 5 slevových bodů. Nákup za 5 Kč = 1 bod

Naturitas Club Získejte další body za další akce Vyplňte svůj profil, přihlaste se k odběru našeho newsletteru nebo ohodnoťte produkty, které jste si objednali. Za každou akci získáte až 50 bodů

Naturitas Club Uplatněte své body při další objednávce A... získejte automatickou slevu po dokončení objednávky! 100 bodů: sleva 5 Kč

8 Kusů skladem

Recenze obchodu (4,70 / 5) VYNIKAJÍCÍ
  • Bezpečná platba pomocí:

    • visa
    • mastercard
    • maestro
    • paypal
    • klarna
    • google play
    • apple pay

Vrácení zboží

DProdukt můžete vrátit, pokud nebyl použit a je v originálním balení, do 14 dnů od potvrzeného data doručení objednávky.

Vysvětlíme vám krok za krokem, jak funguje vrácení objednávek:

  1. Kontaktujte prosím naše oddělení zákaznických služeb a uveďte číslo objednávky.
  2. Zabalte a připravte balík.
  3. Doručte balík dopravci.
  4. Počkejte na vrácení peněz na vámi zvolenou platební metodu.

Jak mohu požádat o vrácení peněz?

  1. Publikováno 27.04.21

    Velmi dobré miso bez lepku, velmi stravitelné a s jemnou chutí

    Muy buen miso sin nada de gluten muy digestivo y de sabor suave

    Přeloženo z naturitas.es

    Zobrazit originál
  2. Publikováno 06.04.21

    Miluji to!!! Má trochu sladkou chuť a dávám to téměř ke všemu, a vždy bez ohřevu

    ¡¡¡ me encanta!!! Tiene un sabor un poco dulce, y se lo pongo a casi todo, y siempre sin calentar

    Přeloženo z naturitas.es

    Zobrazit originál

Shiro miso z fermentované rýžové a sójové pasty recenzí

Na základě 2 recenze

  1. 5 hvězdy
    2
  2. 4 hvězdy
    0
  3. 3 hvězdy
    0
  4. 2 hvězdy
    0
  5. 1 hvězda
    0

Popis

recenze (1)

Otázky a odpovědi (0)

Popis

Miso s ječmenem podporuje prevence lipoproteinů a vysokého krevního tlaku, mimo jiné vlastnosti.

Mugi miso se vyrábí ze sóji smíchané s ječmenem a vyznačuje se sladkou chutí, přestože se při výrobě používá také mořská sůl.

Koji (Aspergillus oryzae) se nejprve smíchá s ječmenem a po fermentaci se přidá k sóji.

Výrobní proces se dělí na čtyři kroky: první je příprava koji, poté příprava sóji, proces míchání koji se sójou a nakonec fermentace misa. Sója se připravuje jejím mytím a namáčením. Její velikost se zvětší 2,2krát. Poté se vaří v páře, nechá vychladnout a smíchá se s koji a mořskou solí. Nakonec se celá směs rozdrtí.

Mugi miso od MIMASA fermentuje 18 měsíců podle stoletých tradičních metod v cedrových sudech při pokojové teplotě. Během fermentace se aktivují enzymy a bakterie koji a aby se zabránilo oxidaci, těžké kameny se kladou na sudy, aby směs stlačily a oddělily pastu miso od vzduchu a urychlily fermentaci.

Pro výrobu mugi miso od MIMASA se používají pouze přírodní ingredience (netransgenní sója, ječmen, voda, mořská sůl, bramborový škrob a semena koji), u jejichž pěstování nebyly použity hnojiva ani jiné chemikálie.

Výsledkem je produkt s jedinečnou vůní a kvalitou, velmi bohatý na živiny.

Způsob užívání

Tradičně se používá zejména jako dochucovadlo do polévek, paštik, luštěnin a obilovin. Obvykle se přidává, když je jídlo již uvařené a oheň vypnutý.

Pak rozmícháme malou lžičku mugi miso od MIMASA na porci v polévce nebo vývaru. Necháme chvíli odstát a můžeme podávat. Také lze připravit lahodné paštiky smícháním s ekologickým tahini od MIMASA a vodou, nebo použít jako zálivku do omáček.

Je třeba mít na paměti, že není nutné přidávat sůl do mugi miso od MIMASA, protože už je to koření obsahující sůl. Proto se mugi miso od MIMASA velmi těžko kazí, ale pokud žijeme v teplém prostředí, je lepší po otevření obal uložit do lednice. Jako fermentovaný produkt se nesmí vařit, protože by ztratil své vlastnosti.

Ingredience

Směs rýže a fermentované sóji.

 

Tato informace může být změněna. Konzultujte obal produktu.

SKU: LP-0125348
B9URVU85QLZ

Nutriční tabulka

  • Pro
  • Energetická hodnota
    190 Kcal
  • Tuky / lipidy
    5.1 G
  • Nasycené mastné kyseliny
    0.7 G
  • Sacharidy / uhlohydráty
    22.1 G
  • Cukry
    18.6 G
  • Dietní vláknina
    0 G
  • Bílkoviny
    10.9 G
  • Sůl
    5.31 G
  • Sodík
    2.125 G

Specifikace

  1. K tomuto článku zatím nejsou žádné otázky.

Otázky a odpovědi

Zeptejte se na tento článek a dostanete odpověď od velké komunity Naturlovers.