Shoyu
-
Kupují to jako koření do své kuchyně v případech, kdy nechci přidávat sůl a chci mít chutné jídlo
Lo compro como condimento para mi cocina en ocasiones que no quiero poner sal y deseo tener una comida sabrosa
Přeloženo z naturitas.es
Zobrazit originál
Shoyu recenzí
Na základě 1 recenze
-
5 hvězdy1
-
4 hvězdy0
-
3 hvězdy0
-
2 hvězdy0
-
1 hvězda0
Popis
Shoyu Di La Finiestra Sul Cielo procesem fermentace získává enzymy, které podporují trávení, a bílkoviny, jimiž je bohatý, přispívají k doplnění převážně vegetariánské stravy.
Indikace
Shoyu je pasterizováno jednu hodinu při 82° C, aby se zabránilo degradaci a zastavila fermentace, vysoký obsah vody by jinak neumožňoval jeho uchování.
Upozornění
Doporučuje se, aby se Shoyu mohl používat jak přímo v pokrmu, tak při vaření k obohacení chuti receptů na bázi obilovin, luštěnin, zeleniny, řas a ryb.
Ingredience
Sója (19 %), Voda, Mořská sůl, Koji, Pšenice.
Nutriční tabulka
-
Pro
-
Energetická hodnota62 Kcal
-
Tuky / lipidy0.1 G
-
Nasycené mastné kyselinyG
-
Sacharidy / uhlohydráty6.9 G
-
CukryG
-
Dietní vláknina0.7 G
-
Bílkoviny8.8 G
-
Sůl12.2 G
Specifikace
-
K tomuto článku zatím nejsou žádné otázky.
Otázky a odpovědi
Zeptejte se na tento článek a dostanete odpověď od velké komunity Naturlovers.
Pokud ho nevidíte, zkontrolujte složku nevyžádané pošty (spam), mohl být označen jako spam.