Shoyu jemná sójová omáčka
Shoyu jemná sójová omáčka recenzí
Na základě 1 recenze
-
5 hvězdy1
-
4 hvězdy0
-
3 hvězdy0
-
2 hvězdy0
-
1 hvězda0
Popis
Shoyu jemná sójová omáčka Terrasana je jemná sójová omáčka, vyrobená ze sójových bobů, pšenice a koji (unikátní japonská houba). Připravena podle receptu starého několik století.
Indikace
Tento shoyu je fermentován japonskými odborníky, kteří vyrábějí shoyu po generace pomocí tradičních technik. Shoyu fermentuje minimálně 18 měsíců. Výborný v polévkách (miso), s nudlemi soba nebo udon, v restovaných pokrmech nebo jako omáčka k sushi.
- Jemná japonská sójová omáčka
- Obsahuje 5 chutí (slaná, kyselá, sladká, hořká a umami)
- Vyrobeno podle stoletého japonského receptu
- Fermentováno minimálně 12 měsíců v 100 let starých cedrových sudech.
Způsob užívání
Doporučuje se používat jako náhradu soli, jako omáčku k sushi nebo jako základ pro omáčky či dresinky.
Podmínky skladování
Uchovávejte na chladném a suchém místě. Po otevření uchovávejte v lednici až do data spotřeby.
Ingredience
Voda, semena sóji* (Čína), pšenice* (Turecko), mořská sůl (Austrálie), ferment koji (Japonsko).
(*) Z ekologického zemědělství
Tato informace se může změnit. Zkontrolujte obal výrobku.
Nutriční tabulka
-
Pro
-
Energetická hodnota62 Kcal
-
Tuky / lipidy0.1 G
-
Nasycené mastné kyselinyG
-
Sacharidy / uhlohydráty6.2 G
-
CukryG
-
Dietní vláknina0.7 G
-
Bílkoviny8.8 G
-
Sůl12 G
-
Sodík4800 Mg
Specifikace
-
K tomuto článku zatím nejsou žádné otázky.
Otázky a odpovědi
Zeptejte se na tento článek a dostanete odpověď od velké komunity Naturlovers.
Pokud ho nevidíte, zkontrolujte složku nevyžádané pošty (spam), mohl být označen jako spam.