Terrasana
Shoyu jemná sójová omáčka
127,60 Kč

8 Kusů skladem

Potřebujete pomoc?

Shoyu jemná sójová omáčka

250 Ml
Recenze obchodu (4,70 / 5) VYNIKAJÍCÍ
Shoyu - Jemná sójová omáčka Terrasana je jemná japonská sójová omáčka. Vyrobená ze sóji, pšenice a koji (unikátní japonská houba). Vyrobena v Japonsku podle starodávného receptu. Doba fermentace: minimálně 12 měsíců.
Zobrazit popis
127,60 Kč
510.40 CZK/L
Skladem
Kupte si to dnes a obdržíte od
Nemůžeme potvrdit datum doručení zásilky. Kontaktujte nás pro více informací.

Věrnostní body

Zakoupením tohoto produktu můžete při své další objednávce získat až

bodů = sleva

Jak to funguje?

Naturitas Club Získejte body za každý nákup Objednejte si a za každou utracenou libru získáte 5 slevových bodů. Nákup za 5 Kč = 1 bod

Naturitas Club Získejte další body za další akce Vyplňte svůj profil, přihlaste se k odběru našeho newsletteru nebo ohodnoťte produkty, které jste si objednali. Za každou akci získáte až 50 bodů

Naturitas Club Uplatněte své body při další objednávce A... získejte automatickou slevu po dokončení objednávky! 100 bodů: sleva 5 Kč

8 Kusů skladem

Recenze obchodu (4,70 / 5) VYNIKAJÍCÍ
  • Bezpečná platba pomocí:

    • visa
    • mastercard
    • maestro
    • paypal
    • klarna
    • google play
    • apple pay

Vrácení zboží

DProdukt můžete vrátit, pokud nebyl použit a je v originálním balení, do 14 dnů od potvrzeného data doručení objednávky.

Vysvětlíme vám krok za krokem, jak funguje vrácení objednávek:

  1. Kontaktujte prosím naše oddělení zákaznických služeb a uveďte číslo objednávky.
  2. Zabalte a připravte balík.
  3. Doručte balík dopravci.
  4. Počkejte na vrácení peněz na vámi zvolenou platební metodu.

Jak mohu požádat o vrácení peněz?

Popis

Otázky a odpovědi (0)

Popis

Shoyu - Jemná sójová omáčka Terrasana je jemná japonská sójová omáčka. Vyrobená ze sóji, pšenice a koji (unikátní japonská houba). Vyrobena v Japonsku podle starodávného receptu. Doba fermentace: minimálně 12 měsíců.

Indikace

Shoyu je jemná japonská sójová omáčka vyrobená ze sóji, pšenice a koji (unikátní japonská houba). Náš shoyu je vyráběn velmi tradičním způsobem Japonci, kteří vyrábějí shoyu po generace. Shoyu fermentuje minimálně 12 měsíců, a to můžete ochutnat! Skvělé s polévkami (miso), s nudlemi soba a udon, smaženými pokrmy nebo jako omáčka k sushi.

Způsob užívání

Doporučuje se používat jako náhradu soli, jako omáčku k sushi nebo jako základ pro vaši omáčku či zálivku.

Podmínky skladování

Po otevření uchovávejte v lednici až do data spotřeby.

Ingredience

Voda, semena soja*, pšenice*, mořská sůl, fermentovaný koji. Z ekologického zemědělství.

 

Tato informace se může měnit. Konzultujte obal produktu.

Certifikát

NL-BIO-01 Zemědělství mimo EU

SKU: LP-0150128
0NEPX2PJ

Nutriční tabulka

  • Pro
  • Energetická hodnota
    62 Kcal
  • Tuky / lipidy
    0.1 G
  • Sacharidy / uhlohydráty
    6.2 G
  • Dietní vláknina
    0.7 G
  • Bílkoviny
    8.8 G
  • Sůl
    12 G
  • Sodík
    4815 Mg

Specifikace

  1. K tomuto článku zatím nejsou žádné otázky.

Otázky a odpovědi

Zeptejte se na tento článek a dostanete odpověď od velké komunity Naturlovers.