Shoyu jemná sójová omáčka
Ušetřete s těmito balíčky
Popis
Shoyu - Jemná sójová omáčka Terrasana je jemná japonská sójová omáčka. Vyrobená ze sóji, pšenice a koji (unikátní japonská houba). Vyrobena v Japonsku podle starodávného receptu. Doba fermentace: minimálně 12 měsíců.
Indikace
Shoyu je jemná japonská sójová omáčka vyrobená ze sóji, pšenice a koji (unikátní japonská houba). Náš shoyu je vyráběn velmi tradičním způsobem Japonci, kteří vyrábějí shoyu po generace. Shoyu fermentuje minimálně 12 měsíců, a to můžete ochutnat! Skvělé s polévkami (miso), s nudlemi soba a udon, smaženými pokrmy nebo jako omáčka k sushi.
Způsob užívání
Doporučuje se používat jako náhradu soli, jako omáčku k sushi nebo jako základ pro vaši omáčku či zálivku.
Podmínky skladování
Po otevření uchovávejte v lednici až do data spotřeby.
Ingredience
Voda, semena soja*, pšenice*, mořská sůl, fermentovaný koji. Z ekologického zemědělství.
Tato informace se může měnit. Konzultujte obal produktu.
Certifikát
NL-BIO-01 Zemědělství mimo EU
Nutriční tabulka
-
Pro
-
Energetická hodnota62 Kcal
-
Tuky / lipidy0.1 G
-
Sacharidy / uhlohydráty6.2 G
-
Dietní vláknina0.7 G
-
Bílkoviny8.8 G
-
Sůl12 G
-
Sodík4815 Mg
Specifikace
-
K tomuto článku zatím nejsou žádné otázky.
Otázky a odpovědi
Zeptejte se na tento článek a dostanete odpověď od velké komunity Naturlovers.
Pokud ho nevidíte, zkontrolujte složku nevyžádané pošty (spam), mohl být označen jako spam.