Shoyu o 25 % méně soli
Popis
Shoyu 28 % méně soli z Limy je omáčka vyrobená na bázi sóji a pšenice, která obsahuje několik minerálů, bílkovin a nezbytných vitamínů. Použitím této omáčky místo soli snížíte množství soli ve svých jídlech a zvýrazníte jejich chuť.
Indikace
Během dlouhého procesu fermentace enzymy přeměňují škrob, bílkoviny a lipidy obsažené v syrové sóji a pšenici na snadno vstřebatelné živiny, protože jsou předtrávené: aminokyseliny, polynenasycené mastné kyseliny, pomalé sacharidy. Během fermentace se vyvíjí kyselina mléčná, která má příznivý účinek na střevní mikroflóru a na efektivní vstřebávání živin. Mořská sůl dodává minerály a stopové prvky.
Způsob užívání
Doporučuje se používat na nakládanou zeleninu, do woku, s rýží, s nudlemi, s sushi, sashimi nebo dušenou zeleninou. Je vynikající v kombinaci s mirinem (rýžové víno), zázvorem wasabi nebo nastrouhaným daikonem.
*Chuť Shoyu se vyznačuje mírným nádechem alkoholu vzniklým fermentací pšenice. Proto není vhodná pro dlouhé zahřívání a měla by být přidána na konci přípravy, aby neztratila svou chuť.
Podmínky skladování
Uchovávejte na chladném, suchém místě chráněném před světlem.
Ingredience
Voda, boby soja*, mořská sůl (9,8 %), pšenice*, alkohol*, ocet*, regulátor kyselosti: kyselina mléčná, A.Oryzae. *Suroviny z ekologického zemědělství.
Tato informace může být změněna. Konzultujte obal produktu.
Certifikát
BE-BIO-001
Nutriční tabulka
-
Pro
-
Energetická hodnota101 Kcal
-
Tuky / lipidyG
-
Nasycené mastné kyselinyG
-
Sacharidy / uhlohydráty4.9 G
-
CukryG
-
Dietní vláknina0.8 G
-
Bílkoviny10 G
-
Sůl9.8 G
Specifikace
-
K tomuto článku zatím nejsou žádné otázky.
Otázky a odpovědi
Zeptejte se na tento článek a dostanete odpověď od velké komunity Naturlovers.
Pokud ho nevidíte, zkontrolujte složku nevyžádané pošty (spam), mohl být označen jako spam.