Sójová pasta s bílou rýží
Ušetřete s těmito balíčky
Popis
Shiro Miso Sladké v sáčku s uzávěrem - Pasta ze sóji s bílou rýží od Terrasana je jemné a bezlepkové japonské koření, autenticky vyrobené z fermentované sóji a bílé rýže. Doba fermentace: 2-6 týdnů.
Indikace
Shiro miso je vyrobeno z organické sóji a bílé rýže. Částečně proto, že proces fermentace trvá pouze dva až šest týdnů, je chuť jemná a mírně sladká. Umami je také dobře cítit. Shiro miso je autenticky vyráběno v Japonsku, fermentuje 2-6 týdnů a je 100% bezlepkové. Dobře se hodí ke zelí, zelenině podobné mrkvi a zázvoru, ale je také vynikající při přípravě snacků a dezertů (zmrzlina!). Shiro miso se v Japonsku často míchá s jinými miso pastami. Shiro miso je nejjemnější ze čtyř druhů miso.
Způsob užívání
Doporučuje se použít 1 lžíci jako náhradu za kostku bujónu nebo 200 ml miso polévky (lehké). Použijte jako základ pro omáčku, marinádu nebo zálivku, nebo použijte v dezertu, zmrzlině či hummusu.
Podmínky skladování
Po otevření uchovávejte v lednici až 3 měsíce.
Ingredience
Bio rýže, voda, bio sója, mořská sůl, ferment Koji.
Tato informace se může měnit. Konzultujte obal produktu.
Nutriční tabulka
-
Pro
-
Energetická hodnota177 Kcal
-
Tuky / lipidy4.4 G
-
Nasycené mastné kyseliny0.6 G
-
Sacharidy / uhlohydráty20.2 G
-
Cukry17.2 G
-
Dietní vláknina6.7 G
-
Bílkoviny10.9 G
-
Sůl5.5 G
Specifikace
-
K tomuto článku zatím nejsou žádné otázky.
Otázky a odpovědi
Zeptejte se na tento článek a dostanete odpověď od velké komunity Naturlovers.
Pokud ho nevidíte, zkontrolujte složku nevyžádané pošty (spam), mohl být označen jako spam.