Tamari a rýžové miso
-
dobře výrazné miso, silné chuti, krémové
nepasterizované, ve skleněné nádobě
vše pro potěšenídu miso bien typé, fort en gout, crémeux non pasteurisé, en contenant en verre tout pour plaire
Přeloženo z naturitas.fr
Zobrazit originál
Tamari a rýžové miso recenzí
Na základě 1 recenze
-
5 hvězdy1
-
4 hvězdy0
-
3 hvězdy0
-
2 hvězdy0
-
1 hvězda0
Popis
Tamari koji je rýžové miso macerované v tamari pro získání miso s maximálním umami. Je to nejsilnější miso. Odvažte se.
Způsob užívání
Doporučuje se k naplnění vašich pokrmů plných umami. Používejte jej jako svou oblíbenou omáčku.
Podmínky skladování
Po otevření uchovávejte v lednici.
Ingredience
Tamari (soja*), koji (rýže* a koji kin).
(*) Z ekologického zemědělství.
Tato informace se může změnit. Konzultujte obal produktu.
Certifikát
ES-ECO-019-CT
Nutriční tabulka
-
Pro
-
Energetická hodnota206 Kcal
-
Tuky / lipidy1 G
-
Nasycené mastné kyseliny0 G
-
Sacharidy / uhlohydráty42 G
-
Cukry2 G
-
Dietní vláknina0 G
-
Bílkoviny6 G
-
Sůl7 G
Specifikace
-
K tomuto článku zatím nejsou žádné otázky.
Otázky a odpovědi
Zeptejte se na tento článek a dostanete odpověď od velké komunity Naturlovers.
Pokud ho nevidíte, zkontrolujte složku nevyžádané pošty (spam), mohl být označen jako spam.