Tamari shoyu omáčka
Ušetřete s těmito balíčky
Popis
Tamari Shoyu omáčka od Mimasa je nabízena jako cenově výhodnější alternativa k ekologickému tamari-shoyu od MIMASA. Tento produkt je vyroben ze stejné kvality ingrediencí jako ekologický tamari-shoyu od MIMASA (ekologická netransgenní sója, celozrnná pšenice, voda, mořská sůl a semeno koji), ale jeho fermentační proces byl zrychlen kontrolovaným teplem, takže je produkt připraven během jednoho týdne. Konečným výsledkem je sójová omáčka se stejnou vůní a texturou jako ekologický tamari-shoyu od MIMASA za dostupnější cenu.
Indikace
Chemie sójové omáčky je stejně složitá jako organické procesy, které probíhají během fermentace. Z těchto organických procesů vzniká několik mikroorganismů, které mohou pozitivně ovlivnit lidský metabolismus. Sójová omáčka pomáhá našemu trávicímu systému, sterilizuje nás proti organismům škodlivým pro naše zdraví a může pomoci okyselit jiné potraviny. Stejné enzymy, které působí na pšenici a sóju během fermentace, se stávají důležitými a aktivními trávicími činiteli, když vstoupí do lidského těla. Kromě svých inherentních trávicích vlastností sójová omáčka také stimuluje sekreci trávicích šťáv v žaludku. Protože enzymy sójové omáčky jsou organické látky přímo vzniklé z přírodních a tradičních fermentačních procesů, nejsou přítomny v komerčně vyráběných sójových omáčkách. Sójová omáčka také zabraňuje šíření bakterií. Tato antibakteriální vlastnost vzniká ze tří prvků sójové omáčky: soli, kyseliny mléčných bakterií a alkoholu z kvasinek. Pokrmy připravené se sójovou omáčkou nejsou jen chutné, ale také déle vydrží čerstvé, protože přírodní sójová omáčka pomáhá konzervovat potraviny.
Ingredience
Voda (54,2 %), Sója (15,4 %), Pšenice (15,4 %), Mořská sůl (14 %), Alkohol (1 %), Semeno koji (0,01 %).
Tato informace může být změněna. Konzultujte obal produktu.
Certifikát
Es-eco-019-ctNutriční tabulka
-
Pro
-
Energetická hodnota71 Kcal
-
Tuky / lipidy0.3 G
-
Sacharidy / uhlohydráty8.7 G
-
Cukry2 G
-
Bílkoviny43532 G
-
Sůl13.75 G
-
Sodík55 G
Specifikace
-
K tomuto článku zatím nejsou žádné otázky.
Otázky a odpovědi
Zeptejte se na tento článek a dostanete odpověď od velké komunity Naturlovers.
Pokud ho nevidíte, zkontrolujte složku nevyžádané pošty (spam), mohl být označen jako spam.