Tamari silná sójová omáčka
Ušetřete s těmito balíčky
-
Silná sójová omáčka, jak už název napovídá. dodává chuť pokrmům
Sauce soja forte, comme son nom l'indique. Elle donne du goût aux plats
Přeloženo z naturitas.fr
Zobrazit originál -
Můj oblíbený tamari. je chutný, koncentrovaný, dobře slaný a velmi aromatický. ve srovnání s jinými, jako je značka veritas, je zde propastný rozdíl, zatímco ostatní jsou řidší a mírnější/bez chuti, tento násobí svou intenzitu desetkrát.
Mi tamari favorito. Es rico, concentrado, bien salado y super aromatico. Comparado con otros como el de la marca Veritas, hay una diferencia abismal, mientras que los otros son mas diluidos y suaves/sosos en cuanto a sabor, este multiplica x10 su intensidad.
Přeloženo z naturitas.es
Zobrazit originál -
Vše od terrassana je kvalitní. vynikající produkt
Todo lo de Terrassana es de calidad. Excelente producto
Přeloženo z naturitas.es
Zobrazit originál -
Má oblíbená tamari omáčka. ve španělsku je velmi obtížné najít sójové omáčky s dlouhou fermentací v sudech, jak se dělá v japonsku, téměř všechny prodávané mají rychlý umělý fermentační proces. protože je koncentrovanější než běžná sójová omáčka, má dvojí použití: přímo do pokrmů jako ramen nebo udon; a jako dochucovadlo nebo příloha k sushi, v tomto případě ji trochu zředím citrusovou šťávou, saké nebo bílým vínem.
Mi salsa tamari favorita. Es muy difícil encontrar en España salsas de soja de larga fermentación en barrica como se hace en Japón, casi todas las que se venden tienen un proceso de fermentación artificial rápida. Al ser más concentrada que una salsa de soja normal, tiene doble uso: tal cual para guisos como ramen o udon; y como aderezo o acompañamiento de sushi, en este caso la aligero un poco con jugo de cítricos, sake o vino blanco.
Přeloženo z naturitas.es
Zobrazit originál
Tamari silná sójová omáčka recenzí
Na základě 6 recenze
-
5 hvězdy6
-
4 hvězdy0
-
3 hvězdy0
-
2 hvězdy0
-
1 hvězda0
Popis
Tamari – Silná sójová omáčka Terrasana je silná japonská sójová omáčka bez lepku. Autenticky vyrobená v Japonsku ze sóji a koji (unikátní japonská houba). Doba fermentace: minimálně 12 měsíců.
Indikace
Tamari je silná japonská sójová omáčka bez lepku vyrobená ze sóji a koji (unikátní japonská houba). Chuť tamari je nádherně komplexní a obsahuje pět chutí: slanou, kyselou, sladkou, hořkou a umami. S touto japonskou sójovou omáčkou skutečně pozvednete každé jídlo na vyšší úroveň: polévky (miso), nudlová jídla, marinády, sushi a dokonce i dušená jídla.
Způsob užívání
Doporučuje se používat jako náhradu soli, jako omáčku k sushi nebo jako základ pro vlastní omáčku či zálivku.
Podmínky skladování
Po otevření uchovávejte v lednici do data spotřeby.
Ingredience
Bio sójové boby, voda, mořská sůl, bio slaný shochu (voda, bio rýže, sůl, ferment Koji), ferment Koji.
Tato informace se může změnit. Zkontrolujte obal produktu.
Nutriční tabulka
-
Pro
-
Energetická hodnota83 Kcal
-
Sacharidy / uhlohydráty6.5 G
-
Cukry0.5 G
-
Dietní vláknina0.7 G
-
Bílkoviny14 G
-
Sůl13.1 G
-
Sodík5172 Mg
Specifikace
-
K tomuto článku zatím nejsou žádné otázky.
Otázky a odpovědi
Zeptejte se na tento článek a dostanete odpověď od velké komunity Naturlovers.
Pokud ho nevidíte, zkontrolujte složku nevyžádané pošty (spam), mohl být označen jako spam.