Pohanková mouka
-
Zlepšuje kvalitu bezlepkového chleba!
Améliore la qualité du pain sans gluten !
Přeloženo z naturitas.fr
Zobrazit originál -
Vynikající pro bezlepkový chléb
Excelente para panes sin gluten
Přeloženo z naturitas.es
Zobrazit originál
Pohanková mouka recenzí
Na základě 2 recenze
-
5 hvězdy2
-
4 hvězdy0
-
3 hvězdy0
-
2 hvězdy0
-
1 hvězda0
Popis
Co je přípravek na bázi pohanky Lev'sarrasin od Ma Vie sans Gluten?
Lev'sarrasin od Ma Vie sans Gluten je bezlepkový fermentovatelný kvásek, který lze použít se všemi směsmi mouk a/nebo škrobů.
Ideální pro kynutí vašich chlebů a vánoček, ručně nebo v pekárně s programem speciálně pro bezlepkový chléb; navíc jim dodá dobrou chuť pohanky.
Balení vystačí na zpracování 1 kg mouky/mouky.
Jak používat Lev'sarrasin od Ma Vie sans Gluten?
Recept na bio bezlepkový chléb díky Lev’sarrasin:
Budete potřebovat:
- 500 g bezlepkové mouky/mouky
- 25 g lev’sarrasin
- 10 g soli
- 1 polévkovou lžíci olivového oleje
- a 450–500 ml vlažné vody
Všechny ingredience smíchejte v míse pomocí dřevěné lžíce, dokud nevznikne pružné, ale nelepivé těsto.
Poté těsto vložte do vymazané formy na chléb a nechte kynout 1,5 až 2 hodiny při pokojové teplotě pod vlhkou utěrkou.
Mezitím předehřejte troubu na 200–230 °C (stupeň 7–8) a pečte 30 až 40 minut, přičemž sledujte pečení.
Ingredience
Špalda kvas (76 %), Quinoa.
Nutriční tabulka
-
Pro
-
Energetická hodnota361 Kcal
-
Tuky / lipidy3.5 G
-
Nasycené mastné kyseliny0.8 G
-
Sacharidy / uhlohydráty59 G
-
Cukry6.8 G
-
Dietní vláknina7.8 G
-
Bílkoviny19.4 G
-
Sůl0.03 G
Specifikace
-
K tomuto článku zatím nejsou žádné otázky.
Otázky a odpovědi
Zeptejte se na tento článek a dostanete odpověď od velké komunity Naturlovers.
Pokud ho nevidíte, zkontrolujte složku nevyžádané pošty (spam), mohl být označen jako spam.