Saké na vaření
Ušetřete s těmito balíčky
Saké na vaření recenzí
Na základě 2 recenze
-
5 hvězdy2
-
4 hvězdy0
-
3 hvězdy0
-
2 hvězdy0
-
1 hvězda0
Popis
Kensho kuchyňské sake je junmai sake s přirozenou fermentací. Díky obsahu alkoholu 13 %, který se při vaření odpařuje, si zachovává přirozenou umami chuť sake bez jakýchkoli přísad.
Způsob užívání
Doporučuje se pro zvýraznění chuti pokrmů, změkčení masa a ryb a odstranění příliš výrazné chuti masa a ryb.
Podmínky skladování
Uchovávejte na chladném a suchém místě. Po otevření uchovávejte v lednici při teplotě mezi 2 a 6 °C.
Ingredience
Voda, koji (rýže* + aspergillus oryzae) a rýže*. *Z ekologického zemědělství.
(*) Rýže z delty řeky Ebro.
Tato informace se může měnit. Konzultujte obal produktu.
Nutriční tabulka
-
Pro
-
Energetická hodnota16 Kcal
-
Tuky / lipidy0 G
-
Nasycené mastné kyseliny0 G
-
Sacharidy / uhlohydráty0.74 G
-
Cukry0 G
-
Dietní vláknina0 G
-
Bílkoviny0.06 G
-
Sůl0 G
Specifikace
-
K tomuto článku zatím nejsou žádné otázky.
Otázky a odpovědi
Zeptejte se na tento článek a dostanete odpověď od velké komunity Naturlovers.
Pokud ho nevidíte, zkontrolujte složku nevyžádané pošty (spam), mohl být označen jako spam.