Sladká paprika z maďarska
Popis
Sladká paprika z Maďarska od Cooku se používá v práškové formě, samostatně nebo v směsi. Je to mírně pálivé koření. Používá se v tradičních pokrmech Jižní Ameriky (Chile con carne) a ve východoevropské kuchyni (guláš...). Často doprovází kukuřici a suché fazole.
Indikace
Chilli papričky lze hrubě rozdělit do pěti kategorií: sladké, mírně sladké, střední, středně pálivé, pálivé a velmi pálivé. Paprika spadá do kategorie sladkých a pálivá paprička "jazyk ptáka" do kategorie velmi pálivých. Používá se v tradičních pokrmech Jižní Ameriky (Chile con carne) a ve východoevropské kuchyni (guláš...). Často doprovází kukuřici a suché fazole.
Způsob užívání
Doporučuje se používat pro obilné placky, při přípravě jídel středoevropské kuchyně (guláš), vajec, rybích polévek.
Ingredience
Bio paprika.
-
K tomuto článku zatím nejsou žádné otázky.
Otázky a odpovědi
Zeptejte se na tento článek a dostanete odpověď od velké komunity Naturlovers.
Pokud ho nevidíte, zkontrolujte složku nevyžádané pošty (spam), mohl být označen jako spam.