Tamari strong bio
-
Lahodná. bezlepková omáčka ideální k dochucení salátů nebo na sushi.
Delicioso. Salsa sin gluten ideal para aliñar ensaladas o para el sushi.
Přeloženo z naturitas.es
Zobrazit originál -
Dobrý produkt vyhovující mým potřebám...
Un buen producto adecuado a mis necesidades...
Přeloženo z naturitas.es
Zobrazit originál
Tamari strong bio recenzí
Na základě 2 recenze
-
5 hvězdy2
-
4 hvězdy0
-
3 hvězdy0
-
2 hvězdy0
-
1 hvězda0
Popis
Je to omáčka na bázi sóji z přírodní fermentace, která se vyrábí podle tradiční japonské metody. Můžete ji použít jako zvýrazňovač chuti k zdravému solení vašich pokrmů, ale také k zvýraznění přirozených chutí.
Indikace
Tento fermentovaný potravinový produkt podporuje vstřebávání živin a dobrou trávení. Tradiční japonská metoda tekuté fermentace. Ve otevřených nádobách, při pokojové teplotě. Nefiltrovaný, ale dekantovaný, aby si zachoval své vlastnosti (chuť, vůni a barvu).
Způsob užívání
Doporučuje se přidávat do dušených pokrmů během přípravy nebo používat na stole jako zvýrazňovač chuti. Ideální pro ochucení dušených jídel, zálivek na saláty, marinád, wokových jídel, polévek a nudlových vývarů. Skvěle se kombinuje s rýžovým octem, česnekem, zázvorem a hořčicí.
Ingredience
Voda, sójové boby soja*, mořská sůl, alkohol*, A. Oryzae.
(*) z ekologického zemědělství
Tato informace může být změněna. Zkontrolujte obal produktu.
Certifikát
Nl-bio-01Nutriční tabulka
-
Pro
-
Energetická hodnota82 Kcal
-
Sacharidy / uhlohydráty5.8 G
-
Cukry1.7 G
-
Dietní vláknina0.9 G
-
Bílkoviny10 G
-
Sůl13 G
Specifikace
-
K tomuto článku zatím nejsou žádné otázky.
Otázky a odpovědi
Zeptejte se na tento článek a dostanete odpověď od velké komunity Naturlovers.
Pokud ho nevidíte, zkontrolujte složku nevyžádané pošty (spam), mohl být označen jako spam.