Texturizér pektin citrus bez lepku
Ušetřete s těmito balíčky
Popis
Texturizující pektin Citrus bez lepku od Dayelet je tvořen přírodními polysacharidy, které se nacházejí ve stěnách rostlinných buněk.
Indikace
Většina pektinů se získává z průmyslově zpracované citrusové a jablečné dužiny a jsou k dispozici ve formě hnědého prášku.
Jsou v podstatě velmi citlivé na tři faktory: pH (čím vyšší kyselost, tím větší gelifikace), cukr (od 10 do 80 %) a vápník (přítomnost vápníkových iontů, mléko atd.). Fungují dobře při nízkém pH (mezi 2,8 a 3,5), typickém pro ovoce, a jsou nezbytné pro všechny druhy marmelád s měkkou a elastickou texturou.
Způsob užívání
Doporučuje se dispergovat Dayelet Pectina Citrus ve studené vodě, nejprve ji suchou smíchat s ostatními ingrediencemi a nalít do tekutiny za míchání tyčovým mixérem. Pro snížení pH lze přidat několik gramů Dayelet Ácido Cítrico. Pro úplné rozpuštění zahřejte na 80-85 °C a nechte vychladnout, dokud nezhoustne. Pokud je voda tvrdá (přítomnost vápníku), je potřeba delší doba ohřevu.
Ingredience
Citrusová pektin, Dextrosa.
Tato informace se může změnit. Podívejte se na obal produktu.
Nutriční tabulka
-
Pro
-
Sacharidy / uhlohydráty27 %
-
Cukry27 %
-
Dietní vláknina60 %
-
Bílkoviny2 %
-
Sůl1.25 %
Specifikace
-
K tomuto článku zatím nejsou žádné otázky.
Otázky a odpovědi
Zeptejte se na tento článek a dostanete odpověď od velké komunity Naturlovers.
Pokud ho nevidíte, zkontrolujte složku nevyžádané pošty (spam), mohl být označen jako spam.