Dayelet
Texturizér pektin citrus bez lepku
227,12 Kč

3 Kusů skladem

Potřebujete pomoc?

Texturizér pektin citrus bez lepku

70 G
Recenze obchodu (4,70 / 5) VYNIKAJÍCÍ
Texturizující pektin Citrus bez lepku od Dayelet je tvořen přírodními polysacharidy, které se nacházejí ve stěnách rostlinných buněk.
Zobrazit popis
227,12 Kč
3244.57 CZK/Kg
Skladem
Kupte si to dnes a obdržíte od
Nemůžeme potvrdit datum doručení zásilky. Kontaktujte nás pro více informací.

Věrnostní body

Zakoupením tohoto produktu můžete při své další objednávce získat až

bodů = sleva

Jak to funguje?

Naturitas Club Získejte body za každý nákup Objednejte si a za každou utracenou libru získáte 5 slevových bodů. Nákup za 5 Kč = 1 bod

Naturitas Club Získejte další body za další akce Vyplňte svůj profil, přihlaste se k odběru našeho newsletteru nebo ohodnoťte produkty, které jste si objednali. Za každou akci získáte až 50 bodů

Naturitas Club Uplatněte své body při další objednávce A... získejte automatickou slevu po dokončení objednávky! 100 bodů: sleva 5 Kč

3 Kusů skladem

Recenze obchodu (4,70 / 5) VYNIKAJÍCÍ
  • Bezpečná platba pomocí:

    • visa
    • mastercard
    • maestro
    • paypal
    • klarna
    • google play
    • apple pay

Vrácení zboží

DProdukt můžete vrátit, pokud nebyl použit a je v originálním balení, do 14 dnů od potvrzeného data doručení objednávky.

Vysvětlíme vám krok za krokem, jak funguje vrácení objednávek:

  1. Kontaktujte prosím naše oddělení zákaznických služeb a uveďte číslo objednávky.
  2. Zabalte a připravte balík.
  3. Doručte balík dopravci.
  4. Počkejte na vrácení peněz na vámi zvolenou platební metodu.

Jak mohu požádat o vrácení peněz?

Popis

Otázky a odpovědi (0)

Popis

Texturizující pektin Citrus bez lepku od Dayelet je tvořen přírodními polysacharidy, které se nacházejí ve stěnách rostlinných buněk.

Indikace

Většina pektinů se získává z průmyslově zpracované citrusové a jablečné dužiny a jsou k dispozici ve formě hnědého prášku.
Jsou v podstatě velmi citlivé na tři faktory: pH (čím vyšší kyselost, tím větší gelifikace), cukr (od 10 do 80 %) a vápník (přítomnost vápníkových iontů, mléko atd.). Fungují dobře při nízkém pH (mezi 2,8 a 3,5), typickém pro ovoce, a jsou nezbytné pro všechny druhy marmelád s měkkou a elastickou texturou.

Způsob užívání

Doporučuje se dispergovat Dayelet Pectina Citrus ve studené vodě, nejprve ji suchou smíchat s ostatními ingrediencemi a nalít do tekutiny za míchání tyčovým mixérem. Pro snížení pH lze přidat několik gramů Dayelet Ácido Cítrico. Pro úplné rozpuštění zahřejte na 80-85 °C a nechte vychladnout, dokud nezhoustne. Pokud je voda tvrdá (přítomnost vápníku), je potřeba delší doba ohřevu.

Ingredience

Citrusová pektin, Dextrosa.

 

Tato informace se může změnit. Podívejte se na obal produktu.

SKU: LP-0001537
B5Y0BDHES2G

Nutriční tabulka

  • Pro
  • Sacharidy / uhlohydráty
    27 %
  • Cukry
    27 %
  • Dietní vláknina
    60 %
  • Bílkoviny
    2 %
  • Sůl
    1.25 %

Specifikace

  1. K tomuto článku zatím nejsou žádné otázky.

Otázky a odpovědi

Zeptejte se na tento článek a dostanete odpověď od velké komunity Naturlovers.