Hrubá himálajská růžová sůl
-
Velmi dobré bez potřeby dávat moc v tomto věku.
Muito bom sem nesse idade de colocar muito .
Přeloženo z naturitas.pt
Zobrazit originál -
Vlastnosti a potravinové použití
Propriedades e uso alimentar
Přeloženo z naturitas.pt
Zobrazit originál -
Používám produkt pro relaxační koupele, ale použiji ho také v kuchyni.
Sto utilizzando il prodotto per bagni rilassanti ma lo userò anche in cucina.
Přeloženo z naturitas.it
Zobrazit originál -
Ve srovnání s jinou himálajskou solí má tato mnoho bílé soli ve srovnání s ostatními.
Comparada con otra sal del Himalaya está tiene mucha sal de color blanca en comparación de otras.
Přeloženo z naturitas.es
Zobrazit originál
Hrubá himálajská růžová sůl recenzí
Na základě 6 recenze
-
5 hvězdy4
-
4 hvězdy1
-
3 hvězdy1
-
2 hvězdy0
-
1 hvězda0
Popis
Hrubá růžová himálajská sůl od Bio&Te je fosilní sůl, která vznikla před více než 250 miliony let v oblasti Himálaje a je výsledkem vysychání pradávných a nedotčených moří. Dokonalá krystalická struktura je důsledkem silného tlaku vyvíjeného horami Himálaje.
Indikace
Tato velmi čistá sůl se dodnes ručně těží z pradávných solných dolů v Pákistánu, aby na naše stoly přinesla tuto starobylou a přirozeně minerály bohatou přísadu, včetně železa, které jí dodává typickou růžovou barvu. Je ideální pro ochucení a zdobení pokrmů z ryb a masa, čerstvé zeleniny a salátů. Jemnost této soli maximálně zvýrazňuje chutě vašich jídel.
Ingredience
Hrubá himálajská jedlá sůl.
-
K tomuto článku zatím nejsou žádné otázky.
Otázky a odpovědi
Zeptejte se na tento článek a dostanete odpověď od velké komunity Naturlovers.
Pokud ho nevidíte, zkontrolujte složku nevyžádané pošty (spam), mohl být označen jako spam.