Jemná himálajská růžová sůl
Popis
Himalájská sůl vznikla vysycháním moří, která zmizela v dávných dobách. Jedná se o velmi čistou a nerafinovanou sůl.
Indikace
Tato sůl má mnoho využití, potravinových i léčebných. Používá se také k přípravě fyziologického roztoku, který se používá k výplachům nosních dutin, jako ústní voda nebo k kloktání. Obsahuje mnoho stopových prvků jako hořčík, železo, draslík, vápník, zinek, které v běžné soli nejsou přítomny, protože je rafinovaná a zbavená všech těchto prvků. Je velmi čistá a neporušená, protože je těžena z podzemních ložisek pocházejících z moří starých miliony let.
Podmínky skladování
Uchovávejte na chladném a suchém místě. Trvanlivost 2 roky.
Ingredience
Himalájská jemná sůl.
-
K tomuto článku zatím nejsou žádné otázky.
Otázky a odpovědi
Zeptejte se na tento článek a dostanete odpověď od velké komunity Naturlovers.
Pokud ho nevidíte, zkontrolujte složku nevyžádané pošty (spam), mohl být označen jako spam.