Jemná himálajská růžová sůl
-
Skvělý produkt. velmi chutný, používám ho ve všech svých kuchyních a zejména v syrové zelenině.
Super produit. Très gustatif je l’utilise dans toutes ma cuisine et surtout dans les crudités.
Přeloženo z naturitas.fr
Zobrazit originál
Jemná himálajská růžová sůl recenzí
Na základě 1 recenze
-
5 hvězdy1
-
4 hvězdy0
-
3 hvězdy0
-
2 hvězdy0
-
1 hvězda0
Popis
Růžová himálajská sůl Santiveri je jemná sůl, známá také jako „KAMENNÁ SŮL“, která se získává těžbou solných ložisek v Himálaji.
Indikace
Produkt nebyl během výroby nijak technologicky upravován. Obsahuje velké množství různých minerálů, jako je hořčík, vápník, draslík, síra, fluor a železo.
Bez konzervantů a přísad.
Způsob užívání
V dušených pokrmech lze používat přímo. Je také vhodná pro vaření v soli, dochucování a kořenění salátů.
Upozornění
Nejsou popsány.
Podmínky skladování
Uchovávejte na chladném a suchém místě.
Ingredience
Růžová himálajská sůl.
Tato informace se může měnit. Podívejte se na obal produktu.
-
K tomuto článku zatím nejsou žádné otázky.
Otázky a odpovědi
Zeptejte se na tento článek a dostanete odpověď od velké komunity Naturlovers.
Pokud ho nevidíte, zkontrolujte složku nevyžádané pošty (spam), mohl být označen jako spam.