Mlýnek na himálajskou sůl
Popis
Z oblasti Paňdžábu v Pákistánu je charakteristická svou barvou díky příměsi oxidu železa.
Indikace
Je bohatá na vápník, železo a draslík. Je považována za nejčistší a nejzdravější sůl díky nízkému obsahu chloridu sodného.
Je srovnatelná s růžovou opálovou solí z Persie. Je to 100% přírodní kamenná sůl, bez rafinace, bez umělých přísad, bez protispékavých látek, bez přídavku jódu a uchovává si růžovou barvu díky stopám oxidu železa.
Přestože obsahuje nízký podíl chloridu sodného, má sůl příjemně slanou chuť.
Způsob užívání
Ideální pro všechny druhy pokrmů. Také velmi příjemná k použití jako uklidňující koupel.
Podmínky skladování
Uchovávejte na suchém a chladném místě.
Ingredience
Himalájská růžová sůl.
Tato informace se může měnit. Konzultujte obal produktu.
-
K tomuto článku zatím nejsou žádné otázky.
Otázky a odpovědi
Zeptejte se na tento článek a dostanete odpověď od velké komunity Naturlovers.
Pokud ho nevidíte, zkontrolujte složku nevyžádané pošty (spam), mohl být označen jako spam.