Sůl himalása (himalása kuchyňská sůl)
Popis
Sal Himalasa (Himalájská kuchyňská sůl) od Purasama Himalájská sůl od Purasana pocházející z prastarých moří v Himalájích v Pákistánu se vyznačuje tím, že si i po letech uchovává své přírodní vlastnosti. Z tohoto důvodu se sůl dnes získává přirozeným způsobem, aby se zachovaly její čisté vlastnosti plné minerálů a stopových prvků.
Indikace
Sůl z Himálaje může vašim pokrmům dodat vybranou chuť a nahradit stolní sůl. Stejně tak ji můžete posypat na studená i teplá jídla podle chuti, ale také přidat do smoothie, dezertů nebo omáček.
Způsob užívání
Doporučuje se používat himálajskou sůl podle chuti spotřebitele v kuchyňském mlýnku k ochucení jídel, jako přísadu do domácích peelingů a dalších terapeutických a kosmetických aplikací.
Ingredience
Na 100 g:
Himalájská jemná sůl (100 %).
Tato informace se může změnit. Konzultujte obal produktu.
-
K tomuto článku zatím nejsou žádné otázky.
Otázky a odpovědi
Zeptejte se na tento článek a dostanete odpověď od velké komunity Naturlovers.
Pokud ho nevidíte, zkontrolujte složku nevyžádané pošty (spam), mohl být označen jako spam.