Xanthanová guma
Ušetřete s těmito balíčky
-
Velmi dobrý produkt, moje oblíbená značka
používám ho hodně na přípravu bezlepkových placekTres bon produit, ma marque préférée Je l’utilise beaucoup pour faire des pans sans gluten
Přeloženo z naturitas.fr
Zobrazit originál -
Dobrý produkt. není to levné, ale dobré.
Buen producto. No es que sea barato pero bueno
Přeloženo z naturitas.es
Zobrazit originál -
Nejlepší kvalita, navíc o 20 % více produktu za stejnou cenu.
používá se k výrobě bezlepkového chlebaLa mejor calidad , además 20% más de producto al mismo precio. Utilizado para hacer pan sin gluten
Přeloženo z naturitas.es
Zobrazit originál -
Používám to na své dezerty a sirupy a je to úžasné.
Lo uso para mis postres y siropes y es una pasada.
Přeloženo z naturitas.es
Zobrazit originál
Xanthanová guma recenzí
Na základě 5 recenze
-
5 hvězdy4
-
4 hvězdy1
-
3 hvězdy0
-
2 hvězdy0
-
1 hvězda0
Popis
Je to sacharid, který se průmyslově získává z dextrózy fermentované bakterií z čeledi Xanthomonas. Vyskytuje se ve formě jemného prášku mírně žluté barvy
Indikace
Xantanová guma je polysacharid s vysokou schopností hydratace a stabilizace kapalin, proto se používá v širokém spektru potravin v pekařství, cukrářství, zmrzlinářství, nápojích, mléčných dezertech
Způsob užívání
Doporučuje se používat v gastronomii, používá se ve pěnách, zálivkách, omáčkách, polévkách, tavených sýrech, hamburgery, bezlepkových receptech atd. Při sférofikaci je průměrná dávka 0,3 % (3 gramy na litr tekutiny).
Ingredience
Xantanová guma
Tato informace se může změnit. Konzultujte obal produktu.
Nutriční tabulka
-
Pro
-
Energetická hodnota335.4 Kcal
-
Tuky / lipidy0 %
-
Nasycené mastné kyseliny0 G
-
Sacharidy / uhlohydráty73 %
-
Cukry0 G
-
Dietní vláknina73 %
-
Bílkoviny7 %
-
Sůl7.3 %
Specifikace
-
K tomuto článku zatím nejsou žádné otázky.
Otázky a odpovědi
Zeptejte se na tento článek a dostanete odpověď od velké komunity Naturlovers.
Pokud ho nevidíte, zkontrolujte složku nevyžádané pošty (spam), mohl být označen jako spam.