Umeboshi bio
Ušetřete s těmito balíčky
-
Ok, je to velmi velmi velmi dobré
Ok c'est trés trés trés bon
Přeloženo z naturitas.fr
Zobrazit originál -
Velmi ceněný kulinářský produkt.
dodává specifickou chuť různým přípravkům.
množství podle našeho názoru příliš malé.Produit culinaire très appréciable. Donne un goût particulier à différentes préparations. Quantité trop réduite à notre avis.
Přeloženo z naturitas.fr
Zobrazit originál
Umeboshi bio recenzí
Na základě 2 recenze
-
5 hvězdy2
-
4 hvězdy0
-
3 hvězdy0
-
2 hvězdy0
-
1 hvězda0
Popis
Umeboshi od Probios jsou odrůda meruněk sklizených nezralých a ponechaných v soli po dobu jednoho měsíce spolu s listy shiso, poté usušené a ponechané odpočívat po dobu jednoho roku.
Indikace
Umeboshi od Probios mají kyselo-slanou chuť, používají se při přípravě mnoha jídel a nápojů.
Způsob užívání
Doporučuje se přidávat při vaření obilovin a zeleniny místo soli. Rozpustná švestka v malém množství vlažné vody se používá k dochucení vařené zeleniny. Smícháním s krémy ze semen (sezam, slunečnice, arašídy) vznikne omáčka k dochucení zeleniny, obilovin, luštěnin a ryb.
Upozornění
Může obsahovat stopy semen sezamu, ořechů a obilovin obsahujících lepek (pšenice, žitná, ječmen, oves, špalda, khorasanová pšenice kamut).
Ingredience
umeboshi (86 %), mořská sůl, listy shiso
Nutriční tabulka
-
Pro
-
Energetická hodnota32 Kcal
-
Tuky / lipidyG
-
Nasycené mastné kyselinyG
-
Sacharidy / uhlohydráty1.7 G
-
Cukry1.2 G
-
Dietní vláknina0.6 G
-
Bílkoviny0.3 G
-
Sůl19.4 G
Specifikace
-
K tomuto článku zatím nejsou žádné otázky.
Otázky a odpovědi
Zeptejte se na tento článek a dostanete odpověď od velké komunity Naturlovers.
Pokud ho nevidíte, zkontrolujte složku nevyžádané pošty (spam), mohl být označen jako spam.