Umeboshi natural
Ušetřete s těmito balíčky
Popis
Umeboshi Natural od Mimasa je prezentováno v celých kusech švestek. Je to základní produkt této kategorie, fermentovaný zcela přirozenými procesy z plodu ume. Je to vynikající omáčka k obilovinám a zelenině.
Indikace
I přes sůl, kterou obsahují, není třeba umeboshi od Mimasa před jídlem mýt vodou. Kyselost a slanost se navzájem vyvažují, a proto jsou velmi účinné při utišení žízně. Stručně řečeno, kyselost umeboshi neutralizuje nadbytek jang (maso, sůl, bílkoviny), zatímco sůl neutralizuje příliš kyselý stav (jin), který vzniká nadměrnou konzumací cukru, rafinovaných obilovin a mléčných výrobků.
Způsob užívání
Doporučuje se užívat přímo nalačno nebo zejména během jídla, pomalu je žvýkat, nebo je rozmělnit a smíchat s rýží nebo zeleninou. Jejich šťáva (po namočení ve vodě na několik hodin) je vynikající omáčkou k obilovinám a zelenině.
Ingredience
Ume švestka (72,6 %), mořská sůl (17 %), šťáva ze shiso (10,4 %).
Tato informace se může změnit. Konzultujte obal produktu.
Nutriční tabulka
-
Pro
-
Energetická hodnota24 Kcal
-
Tuky / lipidy0.6 G
-
Nasycené mastné kyseliny0 G
-
Sacharidy / uhlohydráty6.3 G
-
Cukry0.5 G
-
Dietní vláknina0 G
-
Bílkoviny0.3 G
-
Sůl5.58 G
-
Sodík5.58 G
Specifikace
-
K tomuto článku zatím nejsou žádné otázky.
Otázky a odpovědi
Zeptejte se na tento článek a dostanete odpověď od velké komunity Naturlovers.
Pokud ho nevidíte, zkontrolujte složku nevyžádané pošty (spam), mohl být označen jako spam.