Umeboshi přírodní
-
Pro originální kuchyni tyto japonské švestky dodávají různým pokrmům - rýži, zelenině, omáčkám atd. - lehce kyselou a slanou chuť. balení je praktické, je to perfektní.
Pour une cuisine originale, ces prunes, japonaises donnent un petit goût acide et salé à différents plats - riz, légumes, sauces, etc.L'emballage est pratique, c'est parfait.
Přeloženo z naturitas.fr
Zobrazit originál -
Líbí se mi jeho kyselá, slaná a kyselá chuť, jedna z nejlepších, jaké jsem ochutnal.
me gusta su sabor agrio, salado y ácido, de las mejores que he probado
Přeloženo z naturitas.es
Zobrazit originál -
Fantastický produkt, stojí za to, pokud jde o službu a přínos, děkuji
Fantástico producto, vale la pena si servicio i beneficio, gracias
Přeloženo z naturitas.es
Zobrazit originál -
Myslel jsem si, že protože je to švestka, chuť bude sladká, ale nemá to nic společného, spíše jde o docela slaný nakládaný plod, takže to jím s dušenými pokrmy nebo masem.
Pensé que al ser una ciruela el sabor sería dulce pero no tiene nada que ver es más bien un encurtido bastante salado así que lo tomo con guisos o carne
Přeloženo z naturitas.es
Zobrazit originál -
Rychlost a kvalita a výhodnost!
Celerità e qualità e convenienza !
Přeloženo z naturitas.it
Zobrazit originál
Umeboshi přírodní recenzí
Na základě 5 recenze
-
5 hvězdy5
-
4 hvězdy0
-
3 hvězdy0
-
2 hvězdy0
-
1 hvězda0
Popis
Umeboshi Natural od Mimasa je prezentováno v celých kusech švestek. Je to základní produkt této kategorie, fermentovaný zcela přirozenými procesy z plodu ume. Je to vynikající omáčka k obilovinám a zelenině.
Indikace
I přes sůl, kterou obsahují, není třeba umeboshi od Mimasa před jídlem mýt vodou. Kyselost a slanost se navzájem vyvažují, a proto jsou velmi účinné při utišení žízně. Stručně řečeno, kyselost umeboshi neutralizuje nadbytek jang (maso, sůl, bílkoviny), zatímco sůl neutralizuje příliš kyselý stav (jin), který vzniká nadměrnou konzumací cukru, rafinovaných obilovin a mléčných výrobků.
Způsob užívání
Doporučuje se užívat přímo nalačno nebo zejména během jídla, pomalu je žvýkat, nebo je rozmělnit a smíchat s rýží nebo zeleninou. Jejich šťáva (po namočení ve vodě na několik hodin) je vynikající omáčkou k obilovinám a zelenině.
Ingredience
Ume švestka (72,6 %), mořská sůl (17 %), šťáva ze shiso (10,4 %).
Tato informace se může změnit. Konzultujte obal produktu.
Nutriční tabulka
-
Pro
-
Energetická hodnota24 Kcal
-
Tuky / lipidy0.6 G
-
Nasycené mastné kyseliny0 G
-
Sacharidy / uhlohydráty6.3 G
-
Cukry0.5 G
-
Dietní vláknina0 G
-
Bílkoviny0.3 G
-
Sůl5.58 G
-
Sodík5.58 G
Specifikace
-
K tomuto článku zatím nejsou žádné otázky.
Otázky a odpovědi
Zeptejte se na tento článek a dostanete odpověď od velké komunity Naturlovers.
Pokud ho nevidíte, zkontrolujte složku nevyžádané pošty (spam), mohl být označen jako spam.